Вижте кой ще бъде гостът на Varnapreneurs на 28 октомври

На 28 октомври 2024 г. от 18,00 ч. в The Brick Port ще се проведе 17-ото поредно събитие на Varnapreneurs, чийто гост ще бъде Михаил Стойчев.

Varnapreneurs са ежемесечни networking събития с подкаст на живо, на които предприемчивите хора във Варна и региона разширяват мрежата си от полезни контакти.

Гостът този месец е един от най-успешните български предприемачи, съосновател на софтуерните продукти SMSBump, NitroPack и Uxify.

През 2020 г. той и партньорът му продават SMSBump на еднорога Yotpo за $37 млн., а през 2024 г. случват още по-голяма сделка, когато NitroPack е придобит от WP Engine – компания с над 1,5 млн. клиенти. Днес разработват компанията Uxify, която създава софтуерен продукт, подобряващ цялостното потребителското изживяване.

Михаил е родом от Добрич, завършва Американския университет в Благоевград, а след това продължава образованието си в Харвард.

Избира да се откаже от сигурността на семейния бизнес и да следва своя собствен път. На 25 години заминава за София и заедно със своя състудент от Американския университет Георги Петров основава първата си компания iSenseLabs, което го сблъсква с много трудности. Те обаче го водят до гъвкав подход и иновации, които днес са в основата на забележителните му резултати.

Билети за събитието могат да се закупят на място в деня или онлайн на https://varnapreneurs.com/bileti/.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии