Дигиталният маркетинг в светлината на новите тенденции: Успешна Omni-Social Media конференция

В събота се проведе дългоочакваната Omni-Social Media Маркетинг Конференция, където експерти и професионалисти от различни индустрии обсъдиха новите тенденции и стратегии в дигиталния маркетинг. Събитието предложи богат набор от полезни съвети и иновативни решения за развитие на бизнеси в онлайн пространството. На събитието присъстваха около 150 души, които се занимават с дигитален маркетинг под различни форми.

Събитието започна в 9:00 ч. с кратко откриване, последвано от серия от панелни дискусии, насочени към новостите в omni-channel стратегиите за брандовете. Един от първите панели разгледа как брандовете могат ефективно да управляват присъствието си в множество социални мрежи едновременно.

Програмата продължи с теми относно влиянието на социалните мрежи върху пазара и обществените нагласи и практически съвети за маркетинг в LinkedIn. Бяха обсъдени и често срещаните грешки в бизнес планирането, свързани с дефектни маркетингови цели. В следобедните сесии, специално внимание бе отделено на платформи като TikTok, Facebook, Instagram и YouTube, както и на B2B omni-channel практиките.

Конференцията завърши с дискусия за ефективни рекламни стратегии в Meta Ads и обобщение на ключовите моменти от деня, предоставяйки на участниците богат набор от нови знания и практически инструменти за успех в социалните мрежи.

Част от лекторите бяха ректорът на ИУ-Варна проф. д-р Евгени Станимиров, изпълнителният директор и член на съвета на директорите на СИС Технология Петър Топалов, маркетинг експертът Иво Илиев, както и други експерти, психолози и специалисти в сферата на маркетинга.

 


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии