Проект „Открий миналото, преживей настоящето” в Дългопол, Провадия и Долни чифлик

Днес, в Международния Ден на туризма се организира Информационен Ден под наслов DISCOVERY, който ще се проведе от 14:00 часа в Заседателната зала на община Дългопол.

Срещата се организира в рамките на Проект „ОТКРИЙ МИНАЛОТО, ПРЕЖИВЕЙ НАСТОЯЩЕТО в Дългопол, Провадия и Долни чифлик: Интегриран маркетингов модел за реклама на туристическите услуги в отдалечени черноморски общини (DISCOVERY)”.

Проектът е финансиран от Министерство на туризма по Програма за финансиране на маркетингови дейности на туристически услуги в черноморските общини в Република България.

Ще бъдат представени разработените дигитални продукти/клипове/ за реклама на туристически обекти и дестинации в трите черноморски общини. Представителите на местните власти, бизнеса, институции и организации в областта на туризма от Варна и региона, ще имат възможност да споделят опита си в предлагането на туристически продукти и услуги в тези райони. Специален гост на събитието ще бъде областният управител професор Андрияна Андреева. Очаква се и зам. министърът на туризма.

В рамките на информационния ден ще бъдат обсъдени идеи и инициативи за по-широко популяризиране на дестинациите от малки населени места на националния и международния туристически пазар, както и насърчаване на целогодишния туризъм и привлекателност на региона.

Информационният Ден ще се проведе като се очаква като гост да присъства Зам. министър на туризма.

Проект „ОТКРИЙ МИНАЛОТО, ПРЕЖИВЕЙ НАСТОЯЩЕТО в Дългопол, Провадия и Долни чифлик се изпълнява съвместно от три общини – Дългопол, Провадия, Долни чифлик и Фра Порт Туин Стар Мениджмънт АД (летищен оператор) и Франга ООД туроператор.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии