Oбщина Дългопол организира информационен ден (DISCOVERY) по повод Международния ден на туризма

На 27 септември 2024г. Oбщина Дългопол организира Информационен Ден под наслов DISCOVERY, който ще отбележи Международния Ден на туризма.

Срещата се организира в рамките на Проект BG176789478-2023-01-0008 „ОТКРИЙ МИНАЛОТО, ПРЕЖИВЕЙ НАСТОЯЩЕТО в Дългопол, Провадия и Долни чифлик: Интегриран маркетингов модел за реклама на туристическите услуги в отдалечени черноморски общини (DISCOVERY)”, финансиран от Министерство на туризма по Програма за финансиране на маркетингови дейности на туристически услуги  в черноморските общини в Република България.

Ще бъдат представени разработените дигитални продукти за реклама на туристически обекти и дестинации в трите черноморски общини – Дългопол, Провадия и Долни чифлик. Участващите представители на местните власти, бизнеса, институции и организации в областта на туризма от Варна и региона, ще имат възможност да споделят опита си в предлагането на туристически продукти и услуги в тези райони.

Ще бъдат обсъдени идеи и инициативи за по-широко популяризиране на дестинациите от малки населени места на националния и международния туристически пазар, и  насърчаване на целогодишния туризъм и привлекателност на региона.

Информационният Ден ще се проведе от 14:00 часа в Заседателната зала на община Дългопол, като се очаква като гост да присъства Г-жа Ирена Георгиева, Зам. министър на туризма.

Проект „ОТКРИЙ МИНАЛОТО, ПРЕЖИВЕЙ НАСТОЯЩЕТО в Дългопол, Провадия и Долни чифлик: Интегриран маркетингов модел за реклама на туристическите услуги в отдалечени черноморски общини (DISCOVERY) се изпълнява съвместно от три общини – Дългопол, Провадия, Долни чифлик и Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт АД (летищен оператор) и Франга ООД, туроператор.

 

 


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии