Varnapreneurs се завръща със събитие в последния ден на месееца, гост е маркетинг експертът Храбрен Банков

Varnapreneurs са ежемесечни networking събития с подкаст на живо, на които предприемчивите хора във Варна и региона разширяват мрежата си от полезни контакти.

“Нищо не се случва извън София” е едно от най-често повтаряните неща, но то просто не е вярно. България е пълна с можещи и знаещи млади хора, но на тях им липсва предприемчива среда, в която да се събират, запознават и обменят опит. Varnapreneurs цели да бъде притегателен център за будните хора във Варна и да развие предприемаческата общност там. Дълбоко убедени сме, че дори едно единствено запознанство може драстично да промени траекторията на развитие на всеки човек., споделя основателят на организацията Галин Стефанов.

На 30 септември предстои 16-ото поредно събитие на общността, като гост в подкаста на живо ще бъде Храбрен Банков, по-известен като Marketing Harry (@marketingharry). Той е експерт по дигитален маркетинг в социални мрежи, собственик на маркетинг агенция и личен бранд с над 600 000 последователи.  Той помага на хора от цял свят да развиват присъствието си онлайн, като учениците му имат над 7 млн. последователи. Всичко това постига едва 24-годишен!  Храбрен стартира професионалния си път едва на 13 години като стажант, а 1 година по-късно става фрийлансър. Непрестанното му развитие води до разрастването на дейността му, но това го изправя пред критични предели на физическото и психическото му здраве. Получава бърнаут и стига до болница, докато е още първокурсник. След 9-месечна пауза от работата му го води до решението да делегира права, да гласува доверие и да сформира екип. През 2024 основава Content Creation Dojo – онлайн “доджо” / пространство, където синтезирано предава своите знания, създавайки и общество.
В момента той е в ТОП 10 маркетолози в света, според Yahoo Finance.  Съдържанието му се консумира от над 25 млн. души годишно. Работил e с клиенти от 6 от 7-те континента (Антарктида е блян😅). Бил е лектор на най-големите маркетинг сцени в света, част от които Instagram Summit и Ad World Prime. Колаборирал си е с Нийл Пател, Сет Годин, Гран Кардон, Крис Ду и брандове като Cambridge Clothing, UNICEF и FEMA.

Не пропускайте да чуете историята и опита на Храбрен Банков в podcast на живо. След разговора, както винаги ще имате възможност да зададете вашите въпроси към госта по време на Q&A панела.

Събитието ще се проведе в The Birck Port на морска гара на 30 септември от 18:00 ч.

Билети за събитието може да закупите на място или онлайн от уеб сайта на организацията.

ПРОГРАМА:

  1. 18:00 – 18:45 – Настаняване (бъдете навреме, започваме точно в 18:45);
  2. 18:45 – Откриване;
  3. 18:50 – 20:00 – Podcast на живо и Q&A сесия;
  4. 20:00 – 21:25 – Модериран Networking;
  5. 21:25 – Томбола с награди;
  6. 21:30 – Закриване;

viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии