Дневен хороскоп за 14 септември 2024, събота

Овен

Не се опитвайте да сте нещо повече на всяка цена. Носите своята неповторимост и Ви е трудно да се погледнете отстрани, но имате своите уникални качества, които през идните дни ще блеснат. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия.

Телец

Тъй като не можете да знаете какво бъдеще ви очаква и нещата могат да се променят доста бързо, подгответе се да бъдете по-гъвкави. Може да последват неприятни последици, ако направите голяма инвестиция сега.

Близнаци

Напрегнат и спорен ден. Каквото и да се случи, опитайте се да запазите спокойствие; колкото и да кипят страстите, не позволявайте на емоциите да вземат връх над здравия разум. Избягвайте споровете, особено на работа. Ще бъде трудно да се проведе дискусия в конструктивна форма, въпросът може да завърши с открит конфликт, ако не направите отстъпки навреме.

Рак

Стабилизиране на здравословното състояние. Болестите, проявени по това време, са дълготрайни и могат да приемат хроничен характер. Неблагоприятно време за диети и козметични процедури. Избягвайте да използвате козметика и парфюми. Възможни са алергични реакции.

Лъв

Днес сте с променливо настроение. Вечерта се посветете на семейството си. Денят ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Моментът не е благоприятен за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина, както и за водене на важни преговори.

Дева

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. В състояние сте да се справите самостоятелно с всякаква работа стига да не се натоварвате с отрицателни емоции. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Събота носи изпитания и предизвикателства.

Везни

Ако сърцето ви е другаде, бъдете искрени към човека, който открито споделя чувствата си към вас. Голяма част от днес са склонни да рискуват през днешния ден в някакво направление. Сега подобна стъпка не е оправдана, защото няма да осъществите целта си, а следствието от неуспелия опит – в най-добрия случай ще са силни ядове. По-тежките ситуации не бива дори и словесно да се споменават. Не позволявайте на дребните битови проблеми да ангажират вниманието Ви. Днешния ден е за Вас, за удовлетворяване на вашите собствени нужди и желания. Оценявайте правилно всичко, което става около Вас.

Скорпион

Нарасналата емоционалност и обидчивост на могат да станат причина за скарвания. Не злоупотребявайте с грижите и търпението на близките Ви. Първата половина на деня предразполага към интелектуална дейност, но успехите може да бъдат помрачени от недостатъка на финансови средства за осъществяването на плановете и проектите. Пред Вас може да се появи въпросът: откъде да се вземат пари?

Стрелец

Днес е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Много силен ден за реализация на делови цели и за започване на работа от безработните, но възможностите Ви за успех не се ограничават само в сферата на деловата активност, а обхващат и лични цели.

Козирог

Ще се заемете с промените, които се налага да правите на работното място или в друга интересуваща ви сфера. Този ден се оказва крайно неудобен за всякакъв вид финансови ангажименти. Застрашени сте от измама, освен че при по-значителни операции в бизнеса или търговията, може да възникват всякакви проблеми. Въобще става въпрос за изключително неблагоприятни и утежнени влияния.

Водолей

Чудесен ден за делови преговори, обсъждане на важни въпроси, особено свързани със сътрудничество и работа в екип. Ще имате възможност да покажете най-добрата си страна, да направите благоприятно впечатление на човека, когото харесвате.

Риби

В събота някои от Вас може да пътувате зад граница. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Днешният ден ще е подходящ за пътувания, за срещи и разговори, за старт на обучение, ако тази тема е актуална за Вас. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Събота не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Събота намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии