На 13 юли (събота) ще бъде въведено временно ограничаване на движението на МПС в района на Рибарско пристанище “Чайка”

“Уважаеми жители и гости на град Бяла,
Искаме да Ви уведомим, че във връзка с провеждането на спортното събитие Държавна купа “Акватлон Бяла 2024” на 13 юли (събота), ще бъде въведено временно ограничаване на движението на моторни превозни средства в района на Рибарско пристанище “Чайка”.
Ограничението ще бъде в сила от 06:00 до 16:30 часа на 13 юли, за да осигурим безопасността на участниците и зрителите на събитието.
Над 120 участници ще вземат участие във втората Държавна купа “Акватлон Бяла 2024”. Събитието е включено в спортния календар на Община Бяла и Държавния спортен календар на Българска асоциация по триатлон. Акватлонът е разновидност на триатлона, която включва бягане и плуване. В състезанието участие ще вземат състезатели на всички клубове по триатлон в страната. Очакваме вълнуващо състезание и много положителни емоции!
Желателите да плажуват няма да бъдат възпрепятствани, но е необходимо да паркират на безплатния паркинг в началото на зоната с ограничение.
Призоваваме всички водачи на МПС да спазват временното ограничение и указания и да избягват движението в посочената зона през указаното време.
Благодарим Ви за разбирането и съдействието! Очакваме Ви на Държавна купа “Акватлон Бяла 2024″ за един вълнуващ и спортен ден!”, информират от Обшина Бяла.

viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии