Дневен хороскоп за 17 юли 2023, понеделник

Овен

Във всички дела се обръщайте към здравия смисъл и интуицията. Вашата работоспособност положително ще се отрази на резултатите от работата Ви. Звездите предвещават успех в професионалната област.

Телец

Можете да опитате да изясните отношенията си, да постигнете яснота по онези въпроси, които Ви се струват най-актуални, но това със сигурност трябва да се прави открито, ясно изразявайки мислите си.

Близнаци

Надеждите Ви може и да не се сбъднат. Съществува опасността от клевети и недоброжелателства. Не захващайте ново нещо, тъй като няма да можете да го завършите успешно в рамките на годината. Възможно е влошаване на материалното положение. Преценявайте трезво възможностите си.

Рак

През този ден погледнете с повече кураж към бъдещето. Щом сте изпълнени с чисти помисли, няма как да сгрешите. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации днес и в близките дни. Вечерта си починете.

Лъв

Партньорските отношения днес ще бъдат плодотворни и ще носят взаимно удовлетворение. Жизненият потенциал, сексуалността и личното обаяние са на високо равнище. Може да имате интересни срещи и запознанства, но нямат да бъдат дълготрайни.

Дева

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по Ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този понеделник. Анализирайте работата си и отчетете успехите си. В понеделник добре ще Ви се отразява плуването. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. В понеделник ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за Вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Везни

Вашият любовен живот може да стане доста интензивен днес. Емоционалният барометър се покачва. Вие осъзнавате привързаността си към друг човек, но негативните чувства също могат да играят роля. Може да възникне ревност или да се поддадете на чара и харизмата на друг човек.

Скорпион

Понеделник ще е доста успешнен ден за представителите на . Резултатите от общата работа ще са дълготрайни и доходоносни. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около Вас. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Намерете начин да се отпуснете.

Стрелец

Повечето от Вас, предрешено са обградени с крепостни стени и не позволяват на другите да се доближат. Днешната изолираност няма да Ви помогне, ако не решите да споделите за неувереността си и препятствията. Денят Ви е добронамерен и силен на слънчеви идеи! Бъдете лъчезарни, защото с близка подкрепа подреждате пъзела и създавате топли чувства. Вечерта е вълнуваща, с любовни трепети и романтични преживявания.

Козирог

Звездите гарантират признание и успех във всички дела само на тези представители на знака, чиито решения или постъпки са основани на дълбоки чувства и убеденост в собствената правота. Не е изключено да има причини да помрачат Вашето настроение.

Водолей

Днешният ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. В понеделник може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение.

Риби

Днес има голяма вероятност да възникнат спорове и конфликти, така че внимавайте какво говорите. Не позволявайте на никого да Ви обвинява за неща, които не сте направили, или защото сте постъпили както сте смятали за редно – това би било проява на контрол, а не израз на любов и приятелство.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии