„Старият Криско“ поставя нови рекорди в клуб Moonlight във Варна

2000 човека пяха и танцуваха цяла нощ в напълно разпродадения клуб на морския бряг

Криско, най-успешният български поп/хип-хоп продуцент и изпълнител, разби всички предишни рекорди със сензационното си изпълнение на живо в клуб Moonlight на 1 юли. Известен с дългия си списък от хитове, Криско за пореден път доказа защо е смятан за един от най-успешните артисти в българската музикална индустрия.

Концертът “Старият Криско” имаше неповторим успех, като билетите се разпродадоха напълно само за две седмици след пускането им в продажба. Цели 10 дни преди събитието ценните хартийки свършиха и организаторите издават, че се е наложило да отказват стотици запитвания както от редови фенове, така и от местните първенци. Очакването за това шоу беше осезаемо в седмиците преди първи юли, не само от хилядите коментари и сторита в социалните мрежи, но и от ежедневните разговори на младите в града. Ден преди концерта вече цяла Варна беше завладяна от треската по предстоящото шоу.

Истерията около концерта достигна безпрецедентни нива, като цените на билетите скочиха до небето на черния пазар. Феновете бяха готови да платят над четири пъти повече от първоначалната цена, което е доказателство за огромната популярност на Криско и търсенето на това изключително събитие.

Вечерта на първи юли сцената в Moonlight беше подготвена за една незабравима нощ. Криско направи шоу, което надмина всички очаквания – неговото изпълнение на живо продължи над 90 минути, предоставяйки на публиката завладяващо пътешествие из обширната му дискография. Всяка любима песен беше изпълнена, придружена от зашеметяващо представяне на специални ефекти, които издигнаха концертното изживяване до нови висоти. Като изненада за публиката на сцената като таен гост се качи любимецът на варненци Боро Първи, който взриви феновете със своето появяване. Химията на сцената между Криско и Боро беше наелектризираща, оставяйки почитателите им жадуващи за още.

Освен с перфектно шоу, концертът се отличи и с добрата си организация, като преди, по време и след масовото събитие не беше допуснат нито един инцидент. Не само гостите на шоуто, но и колегите на Криско от артистичната гилдия коментират, че “Старият Криско” постави нов стандарт за музикално шоу на живо във Варна. С несравнимо ниво на талант, сценично присъствие и изключителна продукция, Криско затвърди позицията си на истинска икона на българската музикална сцена.

Поради огромния интерес и търсене, Криско вече обяви втора дата в Moonlight на 11 август 2023 г. и обещава много нови изненади за варненската публика. Тъй като 20% от капацитета вече е разпродаден, не пропускайте шанса си да станете свидетел на това несравнимо музикално изживяване – осигурете си билети сега за предстоящото шоу на 11 август на artkt.eu/stariatkrisko.

За Криско:
Криско е български поп/хип-хоп продуцент и артист, известен със своите оглавяващи класациите хитове и забележително сценично присъствие. С кариера, белязана от множество хитови записи, той изгради свой собствен, неподражаем стил и с това се превърна в име в българската музикална индустрия. Известен със своите динамични изпълнения, заразителна енергия и международни колаборации, Криско продължава да разширява границите на музиката и да завладява публиката, не само в България, но и на Балканите.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии