Дневен хороскоп за 4 февруари 2023, събота

Овен

През този ден целите Ви няма да са особено ясни, така че най-добре не се залавяйте с нищо ново и не захващайте дела, от които не разбирате нищо. Стойте си кротко и не извършвайте излишни движения. Знаете, че сте най-добри в това, което обичате да правите.

Телец

Надеждите Ви може и да не се сбъднат. Съществува опасността от клевети и недоброжелателства. Не захващайте ново нещо, тъй като няма да можете да го завършите успешно в рамките на годината. Възможно е влошаване на материалното положение. Преценявайте трезво възможностите си.

Близнаци

Събота се оказва по-спокоен ден за представителите на Близнаци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Хората, с които контактувате ще са настроени приятелски и това много ще улесни работата помежду Ви. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето Ви. Малко по-нервен е днешният ден, защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. В заключение, събота не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Рак

В чудесно състояние на духа са повечето от Рак през днешния ден. Отдайте се изцяло на работата си, за да се справите със задачите си и да блокирате действия на неприятели, които могат да Ви навредят. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Парите придобиват друг смисъл за Вас. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Намерете начин да се отпуснете.

Лъв

През този ден ще Ви е изключително необходима помощта на другите. Не се опитвайте да свършите всичко сами, просто няма да се получи и дори може да направите допълнителни грешки. Не се страхувайте да посикате помощ от другите.

Дева

Събота е успешен ден за представителите на зодия Дева. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. С добре свършената работа ще дадете заявка за по-високо заплащане, ако не друго. Ако обаче срещнете уклончив отговор от ръководителите си, не губете кураж, видимо сте ги накарали да размишляват във Ваша полза.

Везни

Днес е от голямо значение диетата, работата и почивката. Необходимо е продължително излагане на чист въздух. Препоръчва се вегетарианска диета, като се избягват пикантни храни. Благоприятно време за терапевтично гладуване. Следете редовно работата на червата, не допускайте депресия и униние.

Скорпион

Днешният ден ще е подходящ за занимания с творчески проекти, както и с бизнес и с финансови дела. Бъдете внимателни ако работите с машини и инструменти и не се ядосвайте, ако компютъра Ви отказва от време-на време.

Стрелец

Събота е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. С добра организация и в приповдигнато настроение днес ще отхвърлите повече работа. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Козирог

През първата половина на деня известно бързане и домашни грижи могат да доведат до взаимно раздразнение в отношенията с околните, но вечерта настроението се подобрява. Енергичността и оптимизмът Ви помагат да сте неотразими в очите на представителите на противоположния пол. Звездите препоръчват да сте по-скромни в желанията и амбициите си. Не планирайте нищо грандиозно. Предложението за лека печалба трябва да ви накара да бъдете нащрек.

Водолей

Депресия на психо-емоционалната сфера, склонност към депресивно-маниакални състояния. Уязвимост на нервната и сърдечно-съдовата система. Избягвайте настинки, умора и напрежение на очите. Необходимо е повишено внимание при спортуване. Възможни фрактури и други наранявания на краката.

Риби

Събота може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от зодия Риби. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Ще бъдете доста натоварени с работа, но в края на днешния ден ще сте доволни. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Доверието е по-ценно от злато.Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. В заключение, събота не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии