Дневен хороскоп за 9 декември

Овен

Днес се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Очакват Ви нови предложения. Не бързайте да инвестирате получените пари. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка.

Телец

В личния си живот се пазете от изневери и измами. Възможни са изпитания и проверка на устойчивостта на възгледите и отношенията на телец. Емоционалната напрегнатост е висока. Ако съвместната Ви дейност с партньорите не съответства на Вашите убеждения, то е желателно да прекъснете тези отношения, иначе може да се окажете в зависимо и безизходно положение. В семейството са възможни грижи и разходи, свързани с исканията на децата.

Близнаци

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Днешният ден ще е благоприятен за творческа дейност и пътувания, ако сте умерени и търпеливи. Днес  е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Днешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Днешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Рак

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Мотивирани сте и работата Ви ще е с пъти по-ефективна от обикновено. Намерете начин да се отпуснете.

Лъв

Във въздуха има нещо съмнително, сякаш резервите от оптимизъм са се стопили, а сега се сблъсквате с реалността, която е различна от това, което сте си мислели. Важно е да запазите свободата си, но също толкова важно е да уважавате тази на другите.

Дева

Четвъртък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия зодиак. Близките също желаят да им отделите от времето си. Възможно е да дадете пари на свои близки. Днес е ден за рутинна работа и за изпълнение на ангажиментите, които сте поели. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. В заключение, днес помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Везни

Чувствата ви днес може да са противоречиви, но това е нормално при струпването на няколко празнични дни и многото време сред роднини. Опитайте се да си осигурите тишина и спокойствие. Разплащате стар дълг. Може да останете без пари, но това не е проблем.

Скорпион

Днес внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Работата Ви през този месец ще е изключително напрегната, но ще завършите периода с прекрасни резултати. Не само, че ще сте се справили със задачите си, но ще получите и някаква малка награда за усилията. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, от там ще дойдат и парите. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Стрелец

Сблъсък с противници ще събуди гняв у мнозина от представителите на зодия Стрелец днес, но едва ли е необходимо да обръщате такова внимание на отминали събития, които вече няма да се повторят. Като изключим това събитие, четвъртък е доста благоприятен ден за целите Ви и ще Ви освободи от някакви неудобства.

Козирог

Четвъртък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Не напускайте работа сега, освен ако нямате нещо сигурно, или ако не Ви отправят конкретно предложение – не се знае кога ще намерите нещо подходящо. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Четвъртък се характеризира с добри възможности за парични печалби и част от родените в зодията ще се възползват от предоставения им съдбовен шанс за финансова реализация. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Четвъртък със сигурност ще бъде доста успешен.

Водолей

Пред този ден мълчанието Ви ще учуди повечето хора. Имате нужда от своето време за почивка. Отклонявайте с усмивка въпросите, но не нарушавайте добрия тон. Отделете време за интелектуалните си необходимости. Днес ще е благоприятен ден за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка.

Риби

Надеждите Ви може и да не се сбъднат. Съществува опасността от клевети и недоброжелателства. Не захващайте ново нещо, тъй като няма да можете да го завършите успешно в рамките на годината. Възможно е влошаване на материалното положение. Преценявайте трезво възможностите си.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии