Дневен хороскоп за 29 октомври

Овен

Сблъсък с противници ще събуди гняв у мнозина от представителите на зодия Овен днес, но едва ли е необходимо да обръщате такова внимание на отминали събития, които вече няма да се повторят. Като изключим това събитие, петъке доста благоприятен ден за целите Ви и ще Ви освободи от някакви неудобства.

Телец

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Най-после ще имате възможност да започнете работа по осъществяването й, затова не губите ценно време. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Изясняват се нещата и в любовта. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без Вашата намеса.

Близнаци

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Не се натоварвайте с физическа работа, за да избегнете травмите. Бъдете внимателни ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Рак

На мнозина може да се стори, че страничните вмешателства в личния им живот ги лишават от свободата на действие и правото на избор. Може да започнете ремонт у дома, да правите размествания и да придобивате недвижим имоти. Начинанията Ви намират поддръжка. Използвайте благоприятния момент за реализиране на планове, наврени под миндера. Бъдете предпазливи – може да загубите пари, давайки ги назаем на ненадежден човек.

Лъв

Днескашният  ден за радост и изяви, ден точно като за вас. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. В петък може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение. Разплащате стар дълг. Може да останете без пари, но това не е проблем.

Дева

В личния си живот се пазете от изневери и измами. Възможни са изпитания и проверка на устойчивостта на възгледите и отношенията на дева. Емоционалната напрегнатост е висока. Ако съвместната Ви дейност с партньорите не съответства на Вашите убеждения, то е желателно да прекъснете тези отношения, иначе може да се окажете в зависимо и безизходно положение. В семейството са възможни грижи и разходи, свързани с исканията на децата.

Везни

Петък е, а Вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. За предпочитане е да ориентирате усилията си към екипна работа дори и да сте много сигурни в себе си. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Не давайте пари на заем защото няма да Ви ги върнат. Днес е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Бъдете внимателни в действията си.

Скорпион

Жените от зодия Скорпион се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Отложете обсъждането и взимането на важни делови решения. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания.

Стрелец

Днес заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Настойчивото желание на стар приятел да се види с Вас ще Ви принуди да промените предварителния си график, но това така или иначе няма да Ви попречи да си свършите работата. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Днес нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Козирог

Петък ще е благоприятен ден за представителите на зодия Козирог, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете на заем, защото може и да не Ви ги върнат. Посветете времето си по-скоро на почивка и отдих отколкото на работа, освен ако тя не е свързана с творчество, медии или спорт. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Водолей

Петък говори за много удобства, а преобладаващата част от представителите на зодия Водолей са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.В много случаи дори и чиста енергия. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Ангажирани сте с парични въпроси. Днешният ден за работа и други занимания и най-странното – няма да Ви тежи. Близките също желаят да им отделите от времето си. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Риби

Може би трябва да се адаптирате към това, което се появява и да оставите настрана плановете, които имате предвид. Така ще сте сигурни поне, че не губите възможности. Тенденциите на този ден Ви канят да се успокоите.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии