Дневен хороскоп за 18 октомври

Овен

В понеделник внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. С работа ще подобрите финансите си и ще си направите добра реклама. Днешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Събота не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Телец

Добър момент да започнете сериозно лечение, медицински консултации, изясняване на диагнозата. Изисква се физическа активност, продължително излагане на чист въздух. Избягвайте малки и затворени пространства. Малки количества бира и леки вина са полезни.

Близнаци

През днешния ден не си мерете силите с някого с методите на агресията. Със сигурност ще загубите. Добрата дума прави истинските чудеса. В края на деня ще се чувствате страхотно и пълни с енергия.

Рак

Днешният ден ще е подходящ за занимания с творчески проекти, както и с бизнес и с финансови дела. Бъдете внимателни ако работите с машини и инструменти и не се ядосвайте, ако компютъра Ви отказва от време-на време. При Водолеите напрежението и нервността са изразителни. Радвате се на жеста на свой близък приятел. Преценявайте обстоятелствата преди да се хвърлите през глава да реализирате планове, за които не разполагате с необходимите условия.

Лъв

Днес Ви дразни всяко препятствие. Възможна е избухливост, която да се смени с безпричинна тъга. Следете думите си и не допускайте разгорещеност при важните разговори. Трябва да отчетете абсолютно всички нюанси преди да се захванете за новата работа. Бъдете внимателни с оформянето на документи и съставянето на договори. Постарайте се вечерта да разпуснете.

Дева

Бъдете внимателни с любимия си човек. На много представители на зодия Дева се предоставя възможността да решат неотдавна възникналите проблеми, да изменят околното към по-добро и да се изменят самите те. Работата може да бъде свързана с претоварване и усложнена от преодоляването на бюрократични препятствия. Възможни са съблазни, прелъстявания, провокации и напразно харчене на пари.

Везни

Проблемите и изискванията се трупат напоследък и сега тепърва ще надделеят. Това не е моментът да се отварят нови фронтове. Ако го направите, със сигурност ще загубите напълно контрол над нещата.

Скорпион

Дори и да не се впечатлявате от много неща, днес може да имате неприятната изненада да видите, че спокойната Ви природа може лесно да бъде разклатена от едното нищо. Разговорите лесно могат да преминат в спорове без резултат.

Стрелец

Ще си спечелите и сътрудници, и почитатели. Не се отклонявайте от първоначалните си планове, бъдете упорити и решителни.Опитайте се да привлечете партньорите си на ваша страна. Първоначално ситуацията ще ви шокира, макар че няма причини да се изненадвате. Напрегнатата планетна конфигурация в понеделник сочи, че не е време за дейности, свързани с финанси и бизнес – не поемайте никакви рискове в тези сфери. Последното, от което имате нужда са спорове, конфликти и разправии.

Козирог

Понеделник, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Ще имате удовлетворяващи ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня ви пълноценен. Обземат ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за Вас.

Водолей

Понеделник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Изясняват се нещата и в любовта. С работата Ви са свързани много хора, които в различна степен оказват влияние на обществената нагласа и социален живот. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за Вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството Ви. Бъдете внимателни в действията си.

Риби

През този ден може да се сетите за нещо, което сте забравили да свършите, свързано с работата. Със сигурност не сте единствени, така че оставете довършването му след празниците.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии