Дневен хороскоп за 11 октомври

Овен

Възможно е закъснялото разкаяние да не може нищо да промени. Отношенията Ви с родителите се задълбочават и заздравяват. Постарайте се да бъдете особено тактични със сътрудниците и началството си. При такъв бърз темп на работа може да кажете нещо неприятно.Не допускайте грешки при оформянето на финансови документи, тъй като те може да ви струват извънредно скъпо.

Телец

Ще трябва да възстановите баланса във връзката си, защото в последно време сте загубили опората си. От Вас зависи да позволите на себе си и на партньора си да прекарате хубава вечер и да се чувствате добре заедно.

Близнаци

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Бъдете внимателни ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Понеделник ще е ползотворен за намиране на работа от безработните. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Рак

Понеделник ще е доста активен и динамичен за почти всички рак, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Днескашният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Не са изключени проблеми, свързани с вашата работа. Днескашният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек.

Лъв

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Чакат Ви доста срещи и разговори. Всъщност това дори ще Ви радва. Все пак гледайте да свършите и някоя работа междувременно. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството Ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Ще се чувствате добре.За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Дева

През този ден не забравяйте да кажете по една добра дума на всеки близък или приятел, който е до вас. Запитайте се как може да станете по-добри.

Везни

През този ден съкратете до минимум безплодното общуване. Внимавайте при изпращането на съобщения. Проверявайте добре адреса на получателя, тъй като са възможни грешки.

Скорпион

Бъдете отговорни към своите постъпки. Нагласата ви, че ще се занимавате със самостоятелна работа днес ще се окаже илюзорна. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Този ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Този ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Лъвовете през днешния ден. Този ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Стрелец

Намерете време за себе си – отидете сред природата, разхождайте се. Лесно ще се вдъхновявате от неясни идеи, а това ще Ви струва твърде скъпо. Ще попаднете в странна ситуация, в която ще се наложи да окуражавате или подпомагате някого. Пътуване ще ви подейства разтоварващо. Отстоявайте позициите и принципите си, абстрахирайки се от факта, че някой може да реагира с неодобрение.

Козирог

В понеделник внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Днешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, понеделник Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Моментът е благоприятен за контакти или работа с хора в чужбина, както и за изяви пред околните, но е препоръчително да се подготвяте добре. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас – работа, емоции и семейството. Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Водолей

Понеделник, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Ще имате удовлетворяващи ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня ви пълноценен. Обземат ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас.

Риби

Понеделник – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома Ви. Днес вечерта се посветете на семейството си. Днешният ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Грешките на работното Ви място ще доведат до разочарование. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Днес е по-добре да не пътувате.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии