Държавен куклен театър във Варна направи продължение на “Приказка за теб”

Екипът на Държавен куклен театър – Варна създаде сайт „Приказка за теб“.  Това е естественото продължение на „Приказка за теб“ от месец март, когато първата вълна на пандемията задълго ни остави у дома, а театрите бяха затворени. Но артистите не можеха да приемат, че децата ще останат без приказки и така екипът на театъра започна да създава поредицата „Приказка за теб“, която се излъчва на фейсбук страницата на театъра всяка събота и неделя, в часа на представленията на живо.

Днес отново децата трябва да са по-дълго време у дома. „Приказка за теб“ ще им помогне дните да са по-различни. В сайта можете да гледате любими приказки, разказани от актьорите от Държавен куклен театър – Варна и верните им приятели куклите, песнички от спектакли, стихчета, гатанки, както и весели идеи за забавления у дома на цялото семейство. Най-малките дори могат да учат буквите със забавната „Читанка“.  Всяка седмица ще се появяват нови и нови приказки, създадени специално за сайта, резултат от авторското творчество на целия екип на театъра. От фейсбук страницата „Приказка за теб“  всички могат да следят какво предстои да гледат – заглавията на новите приказки, на песничките и занималните.

Сайтът е достъпен от цялата страна и от всяка точка на света. Месечният абонаментът е 9 лева – стойността на билет за възрастен и дете, а срещу него децата могат да гледат всичко в продължение на 30 дни. А през декември всяка изненада ще е свързана с предстоящите празници.

Екипът на театъра вярват, че ни очаква една вълшебна Коледа.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии