DXC Technology взе златно отличие за откриването на обновения си офис във Варна

Радваме се да споделим, че нашият партньор, технологичната компания DXC Technology, спечели три отличия във водещите награди за най-добър работодател на България Career Show Awards 2024. DXC, глобален лидер в предоставянето на цялостни IT решения, е отличена със златната награда в категориите “Вътрешно събитие” и “Стратегия за обучение и развитие”, както и с бронзовата в категорията “Стратегия за дистанционна работа”.

В края на лятото на 2023 г., DXC превърна откриването на обновения си офис във Варна в тридневна събитийна кампания под мотото “Hello Varna! Hello World!”. Между 31 август и 2 септември, компанията проведе поредица от събития в две направления: вътрешни, целящи ангажиране на служителите и подхранване на чувството им на гордост и принадлежност към работодателската марка; както и външни, фокусирани върху популяризирането на компанията и затвърждаване на ангажимента й за растеж във Варна и региона. Служителите имаха удоволствието да участват в официалната церемония по откриване на офиса, среща с управленския екип на компанията в България, турнир по плажен волейбол (видео от събитието), съчетан с допълнителни игри и забавления, и вечерно парти. DXC проведе също кръгла маса-дискусия на тема “Технологиите, които определят бъдещето на дигиталната трансформация” с участието на представители на правителството, местните институции и бизнеса, и официален коктейл-прием. Като специална изненада за жителите и гостите на Варна, компанията закри събитийната кампания с аудио-визуален спектакъл с дронове (видео от шоуто).

Освен утвърден доставчик на IT решения, DXC е и най-големият работодател в сектора в България. Предвид мащабите си, не е изненадващо, че компанията поставя силен фокус върху използването на иновативни и ефективни стратегии за обучение и развитие на служителите си, както и за дистанционна работа. DXC се гордее, че това, което я отличава са гъвкавият й новаторски подход, съчетан с грижа за служителите и вслушване в обратната им връзка. 

Career Show Awards се провеждат за шеста поредна година и DXC се съревновава с над 400 кандидатури на български и международни компании, които споделят своите успешни практики в сферата на управлението на хора и работодателската марка. Успехите на DXC в три категории на наградите свидетелстват за ефективността на нейната последователна стратегия, целяща да насърчи изграждането на местни таланти, да стимулира цифровия напредък и да допринесе за развитието на местните общности. 

DXC Technology (Ди Екс Си Технолоджи) е американска компания, глобален лидер в областта на IT услугите с над 130 000 служители в световен мащаб и присъствие в над 70 страни. Компанията предоставя широк спектър от услуги на повече от 6000 клиенти, като сред тях са и около половината от Fortune 500 компаниите. Историята на компанията е дълга и води началото си от преди над 60 години. Това, в което е сред най-добрите, е да помага на бизнеси и правителства по целия свят да трансформират дейността си и да извлекат максималната добавена стойност от новите технологии.

Екипът на DXC Technology на наградите Career Show Awards 2024 

(от ляво на дясно: Грегор Родев, Борис Ганчев, Наташка Георгиева, Светлана Парашкевова, Антоанета Митрева, Петя Узунова-Иванова, Аксиния Керинска, Росица Иванова-Чеботарева)


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии