Община Варна обявява подбор за длъжност главен експерт „Информационна и мрежова сигурност”

Община Варна обявява подбор във връзка с набиране на кандидати за длъжността главен експерт „Информационна и мрежова сигурност” към дирекция „Информационно и административно обслужване“. Изискванията към кандидатите за заемане на длъжността са следните: степен на завършено образование – бакалавър; професионална област – технически науки, както и две години професионален опит в областта. Допълнителни изисквания са много добра компютърна грамотност и способност за работа с офис техника.

Подборът за заемане на длъжността ще се проведе чрез събеседване. Кандидатите за участие в подбора трябва да представят следните документи: заявление за участие по образец, към което се прилагат автобиография, копия от документи за придобитата образователно-квалификационна степен, както и копия от документи, удостоверяващи придобития трудов, служебен и осигурителен стаж.

При изпълнение на служебните си задължения, експертът ще извършва контрол, ежедневен мониторинг и анализ на локалния трафик през активните устройства и устройствата за отдалечен достъп до ресурсите на Община Варна. Той ще обезпечава сигурността на мрежата и достъпа до информационните и мрежови ресурси.

Документите за участие се представят в срок до 18:00 часа на 22.10.2024 г. на адрес: гр. Варна, бул. “Осми приморски полк” № 43 в Информационен център за административни услуги на Община Варна, ет.1 лично от кандидатите. Лице за контакт: Дора Кръстева, телефон: 052/820-171. Повече информация на адрес: https://varna.bg/bg/2604


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии