278 души посетиха подкаста на живо Varnapreneurs с гост Храбрен Банков

В понеделник вечер се проведе 16-ото събитие тип подкаст на живо, организирано от Varnapreneurs. Техен гост бе маркетинг експертът Храбрен Банков, който е родом от Варна.

Събитието бе посетено от 278 души, като сред тях бяха хора от различни бизнес сфери и позиции. Няколко от гостите имаха възможност да зададат въпроси към госта на живо, а след това събитието премина към модеррирания нетуорркинг, чрез който петима непознати разполагат с по една минута, за да представят себе си пред останалите и да разберат дали биха си били полезни, като контакт за в бъдеще.

В края на вечерта бе изтегленеа томбола, като наградите в нея бяха на обща стойност над 3000 $, като част от тях бяха книги, билети за събития и няколко такива лично от госта за услуги, предлагани от него.

Varnapreneurs и организацията Teenovator обявиха своето партньорство, като обявиха, че се търсят ментори във Варна и още няколко града от провинцията.

Следващото им събитие ще бъде на 28 октомври 2024 г., като техен гост ще бъде Михаил Стойчев. Той е един от най-успешните български предприемачи, съосновател на софтуерните продукти SMSBump, NitroPack и Uxify.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии