Връчиха наградата „Жена – предприемач на годината“

Заместник-кметът Снежана Апостолова връчи наградата  „Жена – предприемач на годината“ на Анна Маринова – директор на верига хотели „Берлин“. Дамата бе отличена с първа награда в категорията „Иновации в туризма“ по време на празничния концерт-спектакъл „Парад на успеха“, който се проведе през уикенда. Събитието се организира от Асоциация „Да съхраним жената”, с подкрепата на Община Варна и има за цел да отличи най-изявените варненки. Освен 17-ото издание на конкурс „Жена предприемач и мениджър на годината“, бяха раздадени награди и в 7-то издание на конкурс „Млад предприемач и мениджър на годината“ и 8-мо издание на обществения форум „Достойна Варненка“.

Наградата „Жена – мениджър на годината“ в категория „Икономика, бизнес, култура“ получи Ивиана Рачева, хореограф и преподавател в балет „Step One “ при НЧ „Христо Ботев 1928г.” – Варна.

Кристиана Георгиева, създател и управляващ съдружник на професионален домоуправител „Смайли Хоум“ взе приза „Жена – мениджър на годината“ в категория „Иновации в социалната сфера“.

Създателят и собственик на Пекарна за кафе Жасмин / Jasmin Coffee Roastery Жасмина Янкова спечели наградата „Жена – мениджър на годината“ в категория „Иновации в семейния бизнес»“.

„Жена – мениджър на годината“ в категория „Културно-историческо наследство“ бе даден на Ралица Петрова, мениджър бизнес развитие на международни туристически потоци.

Даниела Колева, хореограф и художествен ръководител на Фолклорен танцов театър „Родина“ и детски танцов ансамбъл „Зорница“ при Народно читалище „Отец Паисий” спечели наградата „Жена – мениджър на годината“ в категория „Български традиции и фолклор“.

Шестима млади предприемачи получиха награди за високи професионални резултати в конкурса “Млад предприемач и мениджър” 2024 г. Шест дами получиха приз за значим личен и обществен принос „Достойна Варненка“.

 


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии