Благотворителна кампания “Аз Вярвам и Помагам” събира капачки и дарения във Варна тази събота

Голямо благотворително събитие в подкрепа на кампанията „Аз Вярвам и Помагам“ привлече вниманието на хиляди хора с цел подпомагане на милиони нуждаещи се в България. Инициативата се провежда с основна идея да насърчи хората да се включат в събирането на пластмасови капачки, стотинки и парични дарения, както и да подкрепят благотворителен базар, където се предлагат продукти и артикули, свързани с различни каузи.

Кампанията „Аз Вярвам и Помагам“ се утвърди като един от най-мащабните благотворителни проекти в страната, ангажиращ обществото в каузи, насочени към здравеопазването и социалната подкрепа. Средствата, събрани чрез капачки, стотинки и директни парични дарения, се използват за закупуване на медицинска апаратура за болници в България, като целта е да се подобри здравната грижа в различни региони на страната.

По време на събитието, хора от цялата страна имаха възможност да донесат пластмасови капачки, които след това ще бъдат рециклирани. Получените средства от този процес се даряват за медицинска апаратура. Събирането на стотинки е друг ключов елемент от кампанията, като всяка малка сума има потенциала да помогне на нуждаещите се.

Освен събирането на капачки и стотинки, благотворителният базар предложи стотици продукти, произведени с мисъл за каузата. Ръчно изработени артикули, сувенири и произведения на изкуството бяха изложени, като всяка покупка носеше директна подкрепа за благотворителната кампания. Продуктите бяха създадени от различни организации и доброволци, които искат да помогнат на кампанията да постигне целите си.

Основната цел на кампанията „Аз Вярвам и Помагам“ е да събере средства и да осигури подкрепа за болнични заведения и социални проекти в помощ на милиони хора в България. Събитието привлече широка обществена подкрепа, като показва, че дори малките жестове могат да имат голямо значение. Кампанията насърчава всички да се включат в благотворителни инициативи, които променят живота на хората в нужда.

Това благотворително събитие отново доказа, че заедно можем да постигнем много и да направим България едно по-добро място за живот, като подкрепяме нуждаещите се и стимулираме солидарността в обществото.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии