Конференцията за социално-емоционални умения във Варна с 20% отстъпка при регистрация с промокод

На 12 октомври от 9:00 ч. в Конферентна зала “Черно море” на хотел “Черно Море” в гр. Варна ще се проведе шестото издание на Национална конференция за социално и емоционално изучаване. Събитието е насочено към подобряване на социално-емоционалните умения в учебна и семейна среда и ще събере водещи експерти, които ще представят най-новите научно-доказани практики и методики за превенция и интервенция при ключови предизвикателства като насилие, тормоз, адаптация, пристрастявания, депресия, влошени отношения и дискриминация.

Варна ще бъде домакин на конференция за социално-емоционални умения в образованието

Тази година фокусът на конференцията ще бъде прогимназиален, гимназиален етап и висше образование, като ще направим прехода от образованието към професионалния свят,“ споделя Полина Коцева, организатор на събитието.

Събитието ще включва 14 лектори, които ще разгърнат важни аспекти в образованието, включително благосъстоянието на децата и възрастните, правилното участие на възрастните в образованието, развитието на талантите и потенциалите, уменията за работа в екип и други теми, които касаят социално-емоционалното изучаване и подготовката на младежите за бъдещето.

Регистрацията до края на август е на преференциална цена, но за всички последователи и читатели е предоставен специален промокод за 20% отстъпка при регистрация: **sel24guest**.

Всеки участник ще получи поименно удостоверение за участие, а събитието предлага възможност за обмен на опит, задаване на въпроси и създаване на нови контакти. Участниците също така ще могат да се включат в Програма “Родители на Лидери” с 50% отстъпка и ще получат достъп до обучение в международна методика за превенция и интервенция срещу насилие и агресия.

За повече информация, пълната програма на събитието и детайли за лекторите, посетете официалния сайт на конференцията или се свържете с организаторите на тел: 0885217714. Не забравяйте да използвате промокода **sel24guest** за преференциална регистрация.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии