20% отстъпка за читателите на Varna News за Omni-social media Conference 2024 във Варна: Регистрирайте се сега!

Omni-social media Conference 2024 обещава да бъде ключово събитие за професионалисти в дигиталния маркетинг и социалните мрежи, което ще се проведе на 5 октомври 2024 г. в Конферентния център на хотел „Черно море“ във Варна. Както вече съобщихме, конференцията ще събере водещи експерти и иноватори, които ще споделят най-новите стратегии и тенденции в маркетинга за социални мрежи и дигиталната реклама.

Omni-Social Media Conference – маркетинг конференцията на Варна тази есен

Програмата на събитието включва разнообразие от лекции, дискусионни панели и нетуъркинг активности, насочени към оптимизация на съдържанието, използване на аналитични инструменти, управление на рекламни кампании и други актуални теми в сферата на social-media marketing. Това е чудесна възможност за бизнесмени, предприемачи и професионалисти, които искат да останат на върха на индустрията и да изградят нови контакти и партньорства.

Регистрацията вече е отворена на официалния уебсайт на конференцията, с преференциални цени до 15 септември и допълнителни отстъпки за групови регистрации.

За всички читатели на Varna News е осигурена допълнителна отстъпка от -20% с промокод varnanews, активен до 15 септември. Не пропускайте възможността да се регистрирате сега и да получите ценни знания и контакти в света на социалните медии!


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии