Omni-Social Media Conference – маркетинг конференцията на Варна тази есен

Omni-social media Conference 2024 обещава да бъде едно от най-значимите и интересни събития в света на дигиталния маркетинг за социални мрежи. Конференцията ще се проведе на 5 октомври 2024 г. в Конферентен център в хотел “Черно Море”, зала “Черно Море” – Варна, събирайки под един покрив водещи експерти, иноватори и професионалисти в индустрията.

Тазгодишното издание на Omni-social media Conference ще включва впечатляваща програма с лектори с експертиза в България и чужбина, които ще споделят най-новите тенденции, стратегии и добри практики в сферата на социалните мрежи, маркетинга и дигиталната реклама. Събитието е подходящо за бизнесмени и предприемачи от всички сфери, които искат да получат най-актуалните знания за изгодно, качествено и ползотворно  присъствие в множество социални мрежи.

Участниците ще имат възможност да се включат в разнообразни лекции, дискусионни панели и нетуъркинг активности, които обхващат теми като оптимизация на съдържание, аналитични инструменти, social-media marketing стратегии, управление на рекламни кампании и много други.

Конференцията предлага уникална възможност за срещи и обмен на идеи с професионалисти от индустрията и бизнесмени от различни сфери, което я прави идеално място за изграждане на ценни контакти и бизнес партньорства. Участниците ще получат достъп до ексклузивно съдържание и ще могат да се възползват от новите тенденции и стратегии, които ще им помогнат да бъдат крачка пред конкуренцията.

Регистрацията за Omnisocial Conference 2024 вече е отворена и може да бъде направена през официалния уебсайт на събитието на преференциална намалена цена до 15.септември и допълнителни намаления за регистрация на двама и повече участници.


viber

Total
0
Споделяния
1 comments

Коментарите са затворени.


Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии