Влади Ампов – Графа напълни Летния театър във Варна в неделя вечер (СНИМКИ)

Над 1500 души публика събра в неделя вечер, (28 юли), във Варна Влади Ампов-Графа. Летният театър бе препълнен с щастливи хора, фенове на хубавата музика. Концертът в морската ни столица бе третият от „Най-щастливото турне“ на Графа. Началото на спектакъла бе в 20:30 часа.

 

Графа изпълни най-емблематичните си хитове от преди повече от 20 години, както и новите си парчета. Преди началото на концерта, на сцената се изявиха детският духов оркестър от Велико Търново „Джуниър Бенд“, който подгря феновете. Графа излезе на сцената заедно с талантливите Борислав Бояджиев – Борче (ударни), Александър Обретенов (бас китара), Мирослав Иванов (китари), Венцислав Трифонов (духови), беквокалистите от ЛаТиДа, и танцьорите от RiО Crew и RiO Kids. На сцената се появи още Тино, който също е от Варна.

По инициатива на основния партньор на събитието, ПроКредит Банк, посетителите на концерта се включиха в тяхната Зелена кауза. Още на входа на Летния театър, до зоната на ПроКредит Банк, имаше разположени контейнери за разделно събиране на отпадъци. Целта бе всички заедно да запазим мястото на провеждане на концерта и природата чисти след събитието. Друга част от Зелена кауза на турнето на Графа е феновете да пристигнат на концерта без коли, а с друг алтернативен екологичен транспорт – градски транспорт, електрически скутери, тротинетки, велосипеди или пеша. Зелената кауза на концерта се реализира в партньорство с Община Варна.

Турнете продължава с концерт в Бургас на 30 юли и в Пловдив на 11 август.

VarnaNews имаше удоволствието да бъде партньор на концерта във Варна.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии