Да си подарим ли повече адреналин с рафтинг по Струма?

Едно от предимствата на географското местоположение на нашата страна, е наличието на море, планини и много пълноводни реки. Всеки, който иска да прекара време сред природата, има възможност да го направи без да се налага да ползва голяма отпуска. За няколко часа може да се озовете на разходка в гората, на морето или на организиран рафтинг струма 2024 – цени, които са приемливи за всеки. Спускането по пълноводни реки познато като рафтинг, е предпочитано занимание от хора, които обичат адреналина. Едно от най-подходящите места за тази дейност в България е река Струма при Кресненското дефиле. За целта трябва да имате професионални инструктори, които срещу определена сума, ще организират цялото изживяване.

Какви са предимствата от практикуването на рафтинг?

Малко са спортните занимания, които могат до такава степен да ви погълнат, че да забравите тревогите и стреса. Рафтингът по река Струма, ще ви предложи много различно изживяване и голяма доза адреналин. Да предизвикате собствените си способности, винаги е вълнуващо и много зареждащо с положителни емоции. Спускането с надуваема лодка е прекрасен шанс да прекарате по-различно почивните си дни. Хубаво е, че реномираните рафтинг клубове поддържат балансирани цени и всеки спокойно може да се запише. Отделете малко време да потърсите професионални инструктори онлайн и да се запознаете с подробностите за спускането с лодка.

Винаги може да намерите изгодни оферти на по-ниски цени, особено ако сте група приятели. Още едно от предимствата на спускането по Струма с надуваема лодка е това, че ще бъдете с други хора и ще създадете нови контакти и приятелства. Рафтингът по Струма комбинира адреналин, физическа активност и качествено прекарано време сред природата. Това е едно от най-хубавите занимания, които може да изберете за уикенда, което е на разумна цена.

Изгодно ли е спускането и какво получаваме като услуга?

Нормално е всеки човек да се интересува от цената, която ще плати. Ако сте се насочили към спускане с надуваема лодка по реката по-конкретно Кресненското дефиле цената е 70 лева на човек. Това никак не е скъпо, а с карта multisport може да ползвате и отстъпка. Друга опция да платите по-ниска цена е, ако сте група. Също така добрите клубове предлагат и заснемане на изживяването. Снимките, които ще се направят, са над 200 и струват само 60 лв за цялата лодка. Определено емоцията си заслужава, а цените са повече от изгодни. Това е така, защото  услугата включва:

  • безопасна екипировка – това са неопренов костюм, яке, обувки за вода, каска и спасителна жилетка. Всичко от което се нуждаете, за да сте в безопасност и добре екипирани;
  • професионален инструктаж – опитните инструктори ще ви запознаят с нещата, които са важни по време на спускането по река Струма. Винаги може да задавате въпроси, ако нещо не ви е ясно;
  • вълнуващото забавление продължава между 3 и 4 часа – ще имате пълноценно изживяване с голяма доза адреналин;
  • клубът осигурява съблекални, паркинг и транспорт по трасето – помислено е за вашето удобство и комфорт;
  • скачане от скали – по екстремните личности спокойно могат да се включат и в скачането от скали.

Всичко е организирано професионално и ви гарантира много емоции и забавления.

Защо рафтингът по Струма може да се практикува от начинаещи?

Ако досега не сте пробвали нещо толкова екстремно, няма от какво да се притеснявате. Опитните инструктори от Reflipteam.com споделят, че и напълно начинаещ може да се възползва от рафтинга по река Струма. Това е един от най-популярните маршрути в България. Често е избиран от хора, които за пръв път се спускат с надуваема лодка по пълноводна река. Също така не е задължително да умеете да плувате, понеже ще имате спасителна жилетка. Това ви дава голяма сигурност, докато сте в лодката и повечето хора казват, че се чувстват комфортно. Вижте още повече за това екстремално преживявания тук.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии