Кои хранителни добавки поддържат красотата и тонуса?

Науката вече е доказала, че човешкият организъм може успешно да се регенерира и да се лекува, благодарение на различни хранителни вещества. Съществуват редица качествени хранителни добавки, които могат да окажат ползотворно въздействие върху имунната система, здравето на костите и дори красотата на косата и кожата. Все по-често хората избират да употребяват хидролизиран колаген на прах, защото той има много и различни ползи, свързани красотата и човешкото здраве. Преди време се считаше, че подобни добавки се използват най-вече от спортистите, но днес към натуралните препарати прибягват всички.

Защо да изберем хидролизирания колаген?

Една от най-популярните хранителни добавки в търговската мрежа в момента е хидролизираният колаген. Той е от ключово значение за здравето и красотата, но с възрастта организмът произвежда все по-малки количества от него. Първоначално може да забележите, че кожата е загубила своята еластичност, мускулите и сухожилията са отслабнали и са се появили болки в ставите.

Препоръчително е да започнете да използвате хидролизиран колаген като добавка, за да помогнете на организма да произведе допълнително от това вещество. Хидролизираният колаген преминава през специална обработка, за да се разгради на малки пептиди, защото така се усвояват по-добре. Приета по този начин добавката има много повече ползи за здравето ви, отколкото ако използвате веществото в натуралния му вид. Всеки специалист ще ви посъветва, да търсите възможно най-добрия и бионаличен вариант, когато избирате хранителна добавка. В случая това е хидролизираният колаген на прах.

Какви ползи ще имаме от употребата на хидролизиран колаген?

Този важен протеин помага на кожата да изглежда здрава и тонизирана и забавя признаците на стареене. Той също така поддържа в добро състояние сухожилията, ставите, зъбите, косата и очите. Преди да изберете хранителната добавка хидролизиран колаген на прах, от Cvetitaherbal.com ще ви представят няколко от основните му ползи:

  • ще ви помогне да имате красиви кожа, коса и нокти – след като този важен протеин намалява с възрастта, е нормално да помогнете на своята красота като използвате хранителна добавка хидролизиран колаген. Той осигурява хидратацията на косата и кожата, увеличава дебелината и блясъка на косата и заздравява ноктите;
  • ще се радвате на гъвкави сухожилия и здрави стави – този протеин осигурява на тялото добра опора и гъвкавост, защото се намира в сухожилията, хрущялите и ставите. Той ще ви помогне при оплаквания от схващания и болки в ставите, защото подхранва хрущялите и прави зоните значително по раздвижени и гъвкави;
  • допринася за добра имунна система – хидролизираният колаген се усвоява много добре от храносмилателната система и така подпомага нейната правилна функция. Той е важен за обработката на хранителните вещества от организма и за функцията на имунната система;
  • засилва метаболизма – при хора извършващи редовно физически тренировки се наблюдава по-лесно изгаряне на мазнините, както и засилен метаболизъм, благодарение на хидролизирания колаген.

Добре е да изберете качествена хранителна добавка, която да ви снабди с нужното количество от ценния протеин. Той има важна роля за това да се чувствате тонизирани и да имате хубави кожа, коса и нокти. Помогнете на тялото си да запази своята енергия във времето, като му осигурите ценни хранителни вещества.

Знаем ли достатъчно за растението левзея?

Сигурно вече сте чували за устойчивото и много полезно тревисто растение левзея. То е многогодишно и се среща най-често във високопланинския район в Сибир. Естествените му находища са изключително неблагоприятни и поради тази причина има много билкари, които се стремят да го култивират и отглеждат в други райони. Растението е популярно в тибетската и китайската медицина, откъдето за него научават и другите народи. Левзеята съдържа естествен фитостероид наречен екдистерон.

Неговият тонизиращ анаболен ефект повлиява много добре имунната система, полезен е за сърдечната система, нервната и храносмилателната. Когато използвате хранителна добавка с натурален произход си осигурявате ценни и изключително полезни вещества. Те са способни да окажат положителен ефект върху вашето здраве и добър тонус. В специализираните магазини за добавки ви предлагат продукт левзея, който е естествен адаптоген и помага на тялото да се адаптира към различни условия и да реагира добре на натоварвания и стрес.

В какви случаи е добре да използваме добавка левзея?

Ако водите забързан и динамичен начин на живот, вероятно имате нужда от тонизиране и допълнителна енергия. Използването на хранителна добавка левзея, ще ви помогна да се справите с умственото и физическото натоварване. Специалистите от Cvetitaherbal.com я препоръчват, защото:

  • помага за доброто усвояване на протеините от организма – това е много важно, за да получите необходимата енергия, която се съдържа в консумираната храна. Всички белтъчини и аминокиселини ще се влеят по-бързо в кръвоносната система и ще ви помогнат да се възстановите след физическо натоварване;
  • допринася за по-бързото изгаряне на мазнините – левзеята е важна за изграждането на хубава и хармонична мускулатура по естествен начин;
  • левзеята е естествен афродизиак – растението левзея доказано засилва либидото и потентността;
  • увеличава издръжливостта – съдържащите се в левзеята вещества стимулират производството на енергия от тялото и по този начин ставате по устойчиви и способни да тренирате по-дълго време.

Ако търсите напълно натурален препарат който да подпомогне имунната ви система и да осигури допълнително енергия, левзеята е най-доброто решение. Вижте още по темата тук.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии