Дневен хороскоп за 4 юли 2024, четвъртък

Овен

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. За представителите на се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност за друга реализация от материално естество. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Бъдете особено предпазливи на работното място. Подгответе уговорените преди време договори и помислете са бъдещите си планове.

Телец

Въпреки че добрите условия са налице, някои няма да се възползват от тях, тъй като са доста раздразнени от възникнали неприятности. Доверявайте се повече на интуицията си. Критика? Съвети? Забележки? Търпеливо ще изслушате всекиго, но ще постъпите по своему и ще бъдете съвършено прави. Не допускайте външно вмешателство по изключително важните въпроси.

Близнаци

Тази сутрин усмивката Ви може да бъде заразителна и добър пример. Не спестявайте тези неща на останалите. Но днес не очаквайте всички да са на Вашето мнение. Помислете колко би било скучно и еднообразно, ако всички мислят еднакво.

Рак

Колкото и да ни се иска, не може да избегнем някои ситуации. Погледнете нещата от положителната им страна – така още едно задължение ще остане зад гърба Ви. Бъдете положителни. В края на деня ще се радостни и спокойни.

Лъв

Четвъртък ще сблъска много от представителите на с нови преживявания. Обвземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за Вас. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Не е изключено да получите привлекателна оферта за нова или допълнителна работа. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Дева

Важно е да бъдете мъдри и да слушате какво казват другите, за да сте сигурни, че по същество не сте пропуснали нещо. По този начин ще избегнете проблеми, които наистина не Ви трябват.

Везни

Четвъртък ще е доста активен и динамичен, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате физически и емоционално. Не са изключени проблеми, свързани с вашата работа. Днес ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек.

Скорпион

Днес някой може да Ви помоли за съдействие, но Вие имате по-важна работа, свързана със защитата на собствените Ви интереси. Поставете се на първо място. В края на деня, след като сте свършили всичките си ангажименти, може да помогнете на другите.

Стрелец

Денят ще Ви донесе нови емоции. Днес много неща ще Ви се отдават лесно. Не се страхувайте да опитате всичко ново и интересно. Не се поддавайте на изкушенията – те могат да Ви отведат по грешния път.

Козирог

Скритият гняв е готов да бъде активиран във Вашето подсъзнание, който става все по-активен при тежки и напрегнати ситуации. Трябва да се борите с хора, на които е трудно да се примирят с Вас.

Водолей

Голяма част от Вас днес  ще бъдат в непрекъснато движение. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Хармонични отношения с любимия човек и семейството Ви. Периодът е подходящ за работа над себе си, пътуване, срещи с приятели и разходки сред природата. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Бъдете внимателни в действията си.

Риби

Четвъртък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за . Днес сте заети с много работа, но усилията със сигурност си струват, тъй като нещо, което отдавна желаете най-после се осъществява според очакванията Ви. Най-важното днес е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Обърнете внимание на семейството си. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Напрегнатата небесна конфигурация в четвъртък сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии