Мода New Balance – какво да нося през този сезон?

Със сигурност сте чували за марката New Balance и за висококачествените маратонки, които тя предлага. Тя включва доста разнообразни серии и съответно различни модели. Нека ви разкажем за най-актуалната такава именно за този сезон. Така ще ви предоставим повече информация за характеристиките на моделите част от нея, цветовете и още, за да ви запознаем изцяло с най-актуалните тенденции за мода от марката.

Искате маратонки с нестандартна визия на подметката и същевременно максимална функционалност?

Независимо дали вече сте почитатели на марката New Balance или за пръв път решавате да разгледате опциите от нея, тяхната серия 9060 е един чудесен избор за този сезон. Тя е много актуална и според всички тенденции на пазара, така че със сигурност ще бъдете в крак с модата. Много характерно за нея е, че има доста интересна подметка като визия. Съответно малко по-дебела в задната си част и малко по-тънка в предната, но визуално завършва с назъбени парчета по цялото продължение на обувката. Визуално има и малко празно пространство посредата на подметката, което пък от своя страна подобрява и гъвкавостта и. Също така тя комбинира два или три цвята по интересен начин, които най-често са доста близки. Освен това обаче подметката на моделите от тази серия предоставя и неминуем комфорт. Тя включва специална междинна такава, която абсорбира изключително добре всяка неравност, като омекотява стъпването. Можете да разгледате доста добро изобилие от модели, част от серията тук: https://answear.bg/h/new-balance-9060.

Обичате маратонки, които комбинират умело няколко цвята?

Ако също обичате маратонки, които комбинират по интересен начин няколко цвята, то серията New Balance 9060 е добър избор за вас. Тук няма да срещнете толкова много съчетания на ярки тонове, а по-скоро такива на по-бледи и добре връзващи се. Така можете да подберете модел, който същвеременно е цветен, но и лесно се връзва с доста цветове на дрехи. Като цяло има разнообразни опции в бяло и сиво, а и в черно и сиво, ако харесвате максимално класическите комбинации на нюанси. Същевременно можете да заложите на такава, но с добавено бледорозово или пък синьо. А защо не лилаво или тъмнозелено за някои от елементите на обувката? Разбира се са налични някои варианти за любителите на по-наситените тонове. При тях обаче се акцентира на един такъв в комбинация с по-класически. Например яркожълта обувка с бяло лого и подметка в бяло, бежово и сиво или пък наситено синьо в съчетание с черно и тъмносиво.

Търсите добра защита за петата и пръстите за носене в ежедневието, но и при активности?

Освен всичко останало new Balance 9060 ще ви предоставят и доста добра опора за петата и пръстите. Така ще имате още по-оптимален комфорт за краката си и при активност. Същевременно неминуемо ще можете да ги носите не само по време на спорт или дълга разходка, а и като цяло в ежедневието. Тук в технологията е включена твърда кожена част при глезена за добра опора. Това се комбинира и с допълнителна омекотяваща стъпването пета за още по-добър комфорт при всяка активност. Освен това моделите от серията същевременно са максимално дишащи и включват доста парчета от плат, но имат и кожени такива. Те не са големи по протежение на цялата обувка, но са малко по-дебели при пръстите на краката. По този начин защитават и от наранявания при потенциален удар. Така можете да сте изцяло спокойни за цялостния максимален комфорт на краката си с тази серия.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии