32-годишен е обвинен за държане и разпространение на метамфетамин, задържан е за 72 часа с постановление на прокурор от Окръжна прокуратура – Варна

Мъж на 32 години от Варна е привлечен към наказателна отговорност за държане с цел разпространение и за разпространение на високорискови наркотични вещества. Н.Д. остава в ареста с постановление на наблюдаващия случая прокурор от Окръжна прокуратура – Варна, който ще настоява пред съда на обвиняемият да бъде наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“.

На 16 май 2024 година, след като Н.Д. продал наркотично вещество на свой клиент, той бил задържан от служители на ОД на МВР – Варна. В дома на мъжа са извършени процесуални действия – претърсване и изземване, в резултат от които е намерено количество метамфетамин, разпределен на отделни дози.

В хода на работата по случая са събрани данни за това, че младият мъж и друг път е търгувал със забранени субстанции и от около една година се занимава с престъпната дейност. Разследването продължава под ръководството и надзора на Окръжна прокуратура – Варна. Предстои съдът да определи каква мярка за процесуална принуда ще търпи 32-годишният обвиняем.

 


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии