Галерия “Графит” представя „Цветна фантазия„ изложба ебру на Диян Златев

Галерия “Графит” представя „Цветна фантазия„ изложба ебру на Диян Златев.

От 17 май до 6 юни 2024 г. ще ви покажем творби на художника Диян Златев.

Името на изложбата е “Цветна фантазия”, а техниката, която ще бъде представена, е един от най-загадъчните начини на рисуване – Ебру.

Със своите прекрасни цветове и невероятни форми, тези произведения на изкуството ви ще отведат в свят на въображението и красотата.

Не пропускайте тази уникална възможност да се потопите в цветната фантазия на Диян Златев!
Заповядайте в галерия “Графит” и се насладете на неговите вълнуващи творби от 17 май до 6 юни 2024 г. “Рисуването е не просто моята страст, а начинът, по който изразявам себе си. От най-ранните ми дни се занимавам с изобразителното изкуство, а днес с гордост ви представям третата си самостоятелна изложба.

“Цветна фантазия” е не само заглавието на изложбата, но и описание на това, което ще видите. Творбите, които ще срещнете, са създадени с древната техника на рисуване “Ебру”. През последните девет години съм разучавал тази техника, която ме вълнува и вдъхновява с неизчерпаемия си потенциал за изразност.

Ебру е не просто начин за рисуване, това е изкуство, което произлиза от дълбоката история на Средна Азия, като е тесно свързано с красотата и символиката на цветовете. Всяко ебру е уникално и неповторимо, както всеки миг от живота ни. Заповядайте да се потопим заедно в този цветен свят на фантазията, където цветовете танцуват във вода и се сливат в единство. Ще се радвам да споделя този магически момент с вас и да ви запозная с моите творби, които отразяват моите собствени вътрешни светове”- казва за себе си автора.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии