Отлично представяне на младите варненски състезатели по пожароприложен спорт в Чехия

Отлично представяне записаха състезателите по пожароприложен спорт към ЦПЛР – Общински детски комплекс, гр. Варна, взели участие в надпревара, провела се в чешкия град Требич. Виктория Белчева успя да подобри националния ни рекорд в дисциплината  „100 метра пътека с препятствия“. Бронзов медал заслужи националният ни рекордьор Добромир Добрев, който остана само на няколко стъпки зад втория в дисциплината „Изкачване с щурмова стълба“. Отлично бе представянето и на най-малките състезатели Теодора Тодорова и Алиса Старих при девойките, както и Стилиян Тодоров и Светослав Шавкопляс при юношите.

„Пожароприложният спорт за деца в Чехия е с дългогодишни традиции и е един от най-масовите. Съоръжения за него има и в най-малките населени места. Нашите състезатели се изправиха срещу младежи, които тренират от ранна детска възраст. Представянето им бе повече от достойно“, отбелязаха от треньорския екип.

След завръщането си вчера, състезателите ни продължават подготовката си за Републиканския шампионат по пожароприложен спорт, който ще се проведе във Варна от 28 до 31 май т.г. на стадион „Локомотив“.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии