Дневен хороскоп за 7 май 2024, вторник

Овен

Вторник ще внесе известно вълнение сред Вторник. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Парите придобиват друг смисъл за Вас. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Работата Ви изостава.

Телец

Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Намерете начин да се отпуснете.

Близнаци

Депресия на психо-емоционалната сфера, склонност към депресивно-маниакални състояния. Уязвимост на нервната и сърдечно-съдовата система. Избягвайте настинки, умора и напрежение на очите. Необходимо е повишено внимание при спортуване. Възможни фрактури и други наранявания на краката.

Рак

През този ден бъдете себе си, няма нищо по-хубаво от това. Ще се уверите, като видите усмивките на лицето на близките Ви хора. Моментът не е подходящ да вземате важни решения. По-добре малко да почакате. Бъдете безкомпромисни в желанията си и проверете добре всички условия.

Лъв

Погрижете се за отдиха си, пътувайте, развличайте се. Имате нужда да разнообразите деня си, натоварващите мисли да бъдат изчистени и да погледнете по-ведро на живота си. Изпълнението на обща задача ще ви подтикне да търсите съдействие от трети лица.

Дева

Днес ще имате добри шансове да се изявите и да спечелите нечии овации или внимание. Начините за това ще бъдат различни – някои от вас ще го постигнат с чара и с външния си вид, други – с артистичните си умения, а трети – благодарение на способностите си в определена област. Което и да е вашето тайно оръжие, не го крийте, а го използвайте.

Везни

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. В вторник се движете повече и планирайте срещи. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела, както и за учене, за пътувания зад граница или за работа с чужденци. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Скорпион

За тези, които живеят в света на „мечтите“, са възможни тежки разочарования. Днес проявете дипломатичните си способности и умението да намирате общ език с различни хора. Трябва да запазите репутацията си. Творческите хора трябва максимално да проявят своите способности и да посветят деня на труд. Талантът и тяхната работоспособност са оценени по достойнство. Възможна е помощ и поддръжка от страна на меценати.

Стрелец

Днес не казвайте нищо, в което не сте напълно сигурни. При никакви обстоятелства не залагайте. Пазете парите и репутацията си.

Козирог

Ентусиазмът не Ви е напуснал, но желанието да Ви забелязват и оценят може да Ви изиграе лоша шега. Очаква Ви напрежение в личните отношения. Все пак, не бързайте с окончателните си заключения, изчакайте още няколко дни и действайте само ако сте сигурни, че няма да съжалявате. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа.

Водолей

Жените от зодия се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Отложете обсъждането и взимането на важни делови решения. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания.

Риби

Всички ограничения и препятствия днес са сведени до минимум, което обаче не важи за емоциите. Прекарайте вечерта в тиха атмосфера – спокойствието и уединението ще Ви помогнат да се възстановите много по-добре.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии