ОДМВР – Варна се срещна с кмета на Бяла

Преди дни, в община Бяла се проведе работна среща между ръководството на ОДМВР Варна с кмета на гр. Бяла и колегите му от селата в общината. Бяха поставени два основни проблема – с големия трафик на автомобили в района на с. Дюлино, част от които преминават със скорост не съобразена с пътните условия и знаци, и пререкания между ученици в двора на местното училище, преминали в саморазправа между техните родители.

Полицейските служители реагираха незабавно, като в случая с претоварения поток от автомобили, бе осъществена специализирана полицейска акция за проверка на преминаващите коли. По време на операцията, която се проведе в рамките на три часа за периода от 5 до 8 часа – сутринта, когато от изхода на селото в посока Областния град има струпване на автомобили, бяха проверени 19 МПС.

При два от тях се установи, че един от водачите управлява леката си кола без да е правоспособен, а при друг – техническото средство отчете алкохол над позволеното. За инцидентът със сбиването, служителите на реда задържаха единия родител, по първоначална информация, инициирал хулиганската проява, а проверката по случая ще бъде докладвана на Районна прокуратура.

Днес предстои среща на ОДМВР Варна с община Девня.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии