При голям интерес премина информационния ден по Програма “Еразъм+” във ВСУ за кандидатстване за академичната 2024/2025 година

При голям интерес премина днес информационния ден по Програма “Еразъм+” за кандидатстване за академичната 2024/2025 година.

Координаторът по програма “Еразъм+” Миглена Димитрова представи пред студенти от различните курсове на Варненски свободен университет “Черноризец Храбър” процедурите за кандидатстване, партниращите европейски университети и фирми, размера на отпуснатото финансиране (Еразъм грант), процедурите по признаване на периода на обучение, сроковете за кандидатстване и възможностите и условията за повторно участие на студенти, които вече са провели обучение или практика по програмата.

Програма „Еразъм+“ е инициатива на Европейския съюз, която предоставя възможност на студентите да осъществят период на обучение в европейски университети-партньори без заплащане на академични такси, както и практика в европейски фирми, организации и институции. Варненският свободен университет гарантира академичното признаване на периода на обучение в чужбина и предоставя финансиране (Еразъм грант) на своите студенти, за да ги подпомогне в периода им на мобилност.

Срокът за подаване на документи е до 29 март 2024 г. Повече информация на: [email protected]

При голям интерес премина днес информационния ден по Програма "Еразъм+" за кандидатстване за академичната 2024/2025…

Posted by Варненски свободен университет "Черноризец Храбър" on Thursday, March 21, 2024


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии