Варненски ученик с голямата награда на Община Разград от журналистически конкурс

Георги Димитров от киношкола „Братя Люмиер“ с голямата награда на Община Разград за индивидуално участие в журналистически конкурс

Георги Димитров, възпитаник на киношкола „Братя Люмиер“ при ЦПЛР – Общински детски комплекс, гр. Варна, е тазгодишния носител на голямата награда на Община Разград за индивидуално участие от XII Национален ученически журналистически конкурс „Григор Попов“. Възпитаниците на г-жа Елица Матеева са заслужили още едно престижно отличие. То отива при Божана Станева, която е класирана на 1-во място в раздел „Коментар“ във възрастовата група 9-12 клас.

Конкурсът „Григор Попов“ се провежда в две направления – публицистика и радиожурналистика. В него участват ученици от II до XII клас от цялата страна. Организатори на конкурса са Община Разград и ЦПЛР Център за ученическо техническо и научно творчество.

Церемонията по награждаване на победителите ще се състои на 29.03.2024 г. от 15 ч. в къща музей „Станка и Никола Икономови“ в кв. Варош. За тях са предвидени плакети, грамоти и медали.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии