Мъж от Девня би охранител в Шумен, задържаха го

31-годишен мъж от Девня е задържан в полицейския арест за хулиганство. Около 20:30 часа на 17 февруари в района на Индустриален парк в Шумен неизвестен се държал грубо и арогантно с охранител от частна фирма, който изпълнявал служебните си задължения. Мъжът отправил обидни думи и нанесъл удар с пръчка по крака на охранителя.

На място, след получен сигнал в РУ- Шумен, пристигнал полицейски екип. Мъжът, 31-годишен от Девня, бил задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. За извършено престъпление по чл. 131 ал. 1 т. 1 и т. 10 от НК е образувано досъдебно производство.

Малко след 19:20 часа на 16 февруари в дежурната част на РУ- Шумен бил приет сигнал за възникнал скандал и побой на кръстовище, образувано от бул. „Велики Преслав“ и ул. „Владайско въстание“ в града. На място бил пратен полицейски екип. Изяснено било, че малко преди скандала възникнало пътно-транспортно произшествие с материални щети между водач на лек автомобил БМВ с шуменска регистрация и водач на Дачия „Дъстър“. Саморазправата между водачите на двата автомобила, на 34 и 54 години и пътник в дачията на 55 години, също от Шумен, възникнала след произшествието. Всички с нанесени леки телесни повреди. За хулиганство при управление на мпс е образувано досъдебно производство.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии