Дневен хороскоп за 16 февруари 2024, петък

Овен

В петък за представителите на зодия  възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Петък посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Постарайте се да се покажете от най-добрата си страна, защото може да се наложи да уговаряте някакви условия за заплащане и трябва да ги свържете с качеството на работата си. Така или иначе днес звездите Ви обещават късмет с парите. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Петък със сигурност ще бъде доста успешен.

Телец

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. В състояние сте да се справите самостоятелно с всякаква работа стига да не се натоварвате с отрицателни емоции. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Петък носи изпитания и предизвикателства.

Близнаци

Ако днес получите предложение да свършите нещо допълнително, не отказвайте – парите ще ви дойдат добре. Балансът между приходите и разходите ще бъде предпоставка за доброто ви материално положение, така че го поддържайте и не харчете пари за щяло и нещяло.

Рак

Период на намалена жизненост, обостряне на хронични болести. Тези, които се разболеят по това време, трябва да бъдат предпазливи да не премине развитието на болестта в хронична форма. Процедурите и лекарствата, които повишават имунитета, са полезни.

Лъв

Денят не протича по начина, по който сте очаквали, трябва да промените плановете си, да се адаптирате към обстоятелствата. Много представители на знака не харесват това, но ако не се ядосвате и тревожите, а се опитате да извлечете полза от настоящата ситуация, ще постигнете много.

Дева

Планирайте работата си така, че да не се преуморявате. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Обърнете внимание на дома си и на здравето си утре. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате.

Везни

Днес е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Много силен ден за реализация на делови цели и за започване на работа от безработните, но възможностите Ви за успех не се ограничават само в сферата на деловата активност, а обхващат и лични цели.

Скорпион

Днес е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието.

Стрелец

Петък се оказва по-спокоен ден за представителите на , а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Днешният ден ще е надежден за активизация по въпроси от делово естество, за контакти относно започване на работа или преместване на нова, и за здравословно възстановяване. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни. Всичко това прави периодът объркан и наситен с напрежение. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Бъдете внимателни в действията си.

Козирог

Днес, вероятно ще сте склонни да се държите като дете, което се нуждае от подкрепа. Насладете се на грижите, които ще ви бъдат предоставени. Опитайте се да изграждате мостове и да вкарвате повече цвят във взаимоотношенията си. Малките неща могат да ви обезпокоят днес, но това ще стане единствено по ваша преценка.

Водолей

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. През настоящия период се очертава активност на пътуванията, както и на изграждането на контакти и работата с хора в чужбина. Така или иначе утре звездите Ви обещават късмет с парите. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Петък носи изпитания и предизвикателства.

Риби

Днешната планетарна енергия ще бъде достатъчна, за да предизвика разногласия между Вас и партньора Ви, ако не внимавате какво казвате. Направете всичко възможно да се отпуснете и да се подготвите да видите по-светлата страна на всичко.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии