Градският транспорт на Варна вече във Facebook и Viber

„Градски транспорт“ – Варна подобрява информираността на своите клиенти, като стартира едноименна Фейсбук страница и Вайбър канал. Чрез тях ще се предоставя навременна и достъпна информация за промени в маршрутите и разписанията, възникнали поради ремонтни дейности или други непредвидени и нежелани събития.  „За нас е важно в забързаното ежедневие ползващите масовия градски транспорт да бъдат своевременно уведомени за всички промени“, изтъкват от дружеството.

Актуална информация, свързана с работата на „Градски транспорт“, ще бъде публикувана и на сайта на дружеството –  https://gtvarna.com, който е изцяло обновен в съответствие със съвременните стандарти.

Контактната форма позволява по-лесно изпращане на сигнали и съобщения, добавен е модул за хора със специални потребности. В обособена секция е посочена полезна информация за това какво да предприемат пътниците, ако са изгубили лични вещи в автобуса или тролейбуса. Там потребителите ще могат да се запознаят и с правилата, които трябва да спазват в обществения транспорт. В секция „Кариери“ са обявени свободните работни позиции, по които може да се кандидатства с предоставената контактна форма.

Информация за пътуващите в градския транспорт ще бъде предоставяна и чрез прессъобщения към медиите, както е към този момент.

Фейсбук страницата е достъпна на https://www.facebook.com/gtvarna
Вайбър каналът е достъпен на адрес –https://invite.viber.com/?g2=AQAmI3AFBk%2B57VHKNzFPEN3CPltIA%2FEHn%2BQyGTlVMWEsL1jeqBjNtFdljLi0L1JD


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии