Романтичен епос: божествени вкусове и истории за любовта в хотел Астор Гардън

На 16 февруари хотел Астор Гардън ви предлага ексклузивно преживяване, което ще предизвика сетивата и въображението. С вдъхновяващото име “Романтичен епос: божествени вкусове и истории за любовта” събитието обещава да поднесе незабравими емоции!

Вечерта ще започне с изискана петстепенна вечеря с перфектна презентация на ястия, приготвени с внимание към детайла. За доброто настроение и сигурното забавление на всички присъстващи ще се погрижат от Комеди Клуб София, които гостуват със свои любими истории посветени на любовта, връзките и виното. Те ще накарат гостите да се смеят до сълзи и да се насладят на непринудена атмосфера, след което DJ ще се погрижи доброто настроение да продължи.

На 17 февруари кулинарните изживявания ще се допълнят с винена дегустация, като професионален сомелиер ще предостави възможността на гостите да се насладят и оценят аромати и вкусове на различни сортове вина.

Хотел Астор Гардън е известен със своите впечатляващи зали и изискана обстановка, които създават перфектната атмосфера за ексклузивни събития. Гостоприемство, отлично обслужване и авторски дегустационни менюта са запазена марка.

Разгледайте различните видове пакети за събитието “Романтичен епос: божествени вкусове и истории за любовта” в периода 16 – 18 февруари на сайта на хотел Астор Гардън и не пропускайте възможността да се отдадете на едно наистина различно и незабравимо преживяване.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии