Абитуриенти от МГ „Д-р П. Берон“- участници в образователната инициатива на Областна администрация – Варна

Първите гости и участници в образователната инициатива „Открито за държавната администрация“ на Областна администрация – Варна за 2024 година, ще бъдат абитуриенти от МГ „Д-р П. Берон“. Те ще гостуват на 1 февруари, от 14,00 часа в сградата на Областна администрация, на ул. „Преслав“ 26.

Каква е ролята на държавата в регионите, какви са механизмите за провеждане на държавната политика в общините на Област – Варна, как се координира работата на органите на изпълнителната власт и на техните администрации в областта, всичко това са част от темите, по които ще разговарят младите хора с областния управител професор Андрияна Андреева и с нейния екип – заместник областните управители Изабела Иванова и Огнян Рачев.

Образователната инициатива „Открито за държавната администрация“, която започна миналата година, представя работата на държавата и на държавните институции пред ученици и на студенти. Инициативата е насочена към утвърждаването на ефективна политика в сферата на гражданското образование, за подкрепа на личностното развитие на младите хора в област Варна.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии