Дневен хороскоп за 29 декември 2023, петък

Овен

Не разчитайте на случайността, само трябва да разчитате на себе си, а астрологичните условия на днешния ден ще ви помогнат да завършите успешно работата. Преборете в себе си желанието да бъдете център на всеобщото внимание, днес това не е необходимо изобщо.

Телец

Днес е Ваш ред да се погрижите за настроението на партньора Ви. Може да сте сигурни, че има за какво да му се реванширате. Неприятните изненади не са изключени, но наличието на внимателно разработен план за действие ще намали негативните последици. Разумно разпределете силите си, не изразходвайте напразно енергията си.

Близнаци

Ден за задоволяване на интелектуалните ви търсения. Ще имате повече срещи, отколкото можете да изтърпите, но пък ще научите интересни и най-важното полезни неща.

Рак

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. В днешния ден се чувствате отпаднали и преуморени, но ще сблъскате с непредвидени трудности у дома преди да тръгнете за работа. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Лъв

Вие сте във Wашата стихия, но това не е непременно добро нещо, защото водите, в които решите да се къпете, може да са достатъчно мътни, така че да не виждате неща, които са очевидни за другите.

Дева

През този ден има опасност от малки битови травми, като прищипване на пръст или рязка среща с ръба на масата. Събудете се добре преди да станете от леглото. Започнете деня с усмивка. Денят ще е позитивен. Вечерта ще е спокойна в домашна обстановка.

Везни

Утрешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте.

Скорпион

Старите приятели и съюзници ще се опитат да ви предпазят от грешки, слушайте съветите им. Редът във всичко е важен; объркването на работа и у дома не само пречи на правенето на бизнес, но и ви дразни, разваля настроението ви.

Стрелец

Хубав ден да уредите някои стари задължения. Като цяло погледът ви към света ще е много по-философски и ще сте склонни дори да жертвате собствения си интерес в името на нечие чуждо добро. Само не се чувствайте виновни за това, ако наистина сърцето ви копнее да помогне – направете го, ако ли не, по-добре си запазете намеренията.

Козирог

Ден, в който ще ви е по-интересно да правите чужди работи, отколкото свои. Ще направите много полезни неща за другите, ще помогнете на близките си да се справят с проблемите, ще намерите начин да зарадвате любимия човек. Въпреки това е препоръчително да не забравяте за собствените си интереси, особено професионалните, в противен случай рискувате да пропуснете шанса да се изкачите по кариерната стълбица.

Водолей

Днес е Ваш ред да се погрижите за настроението на партньора Ви. Може да сте сигурни, че има за какво да му се реванширате. Неприятните изненади не са изключени, но наличието на внимателно разработен план за действие ще намали негативните последици. Разумно разпределете силите си, не изразходвайте напразно енергията си.

Риби

Ще има възможност да решите няколко проблема, които ви тормозят напоследък. Трябва да действате бързо, не позволявайте на никого да ви разсейва, да ви заблуждава. По-добре е да планирате важни срещи и бизнес преговори в средата на деня, тъй като това време е най-подходящо за ползотворни дискусии.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии