Дневен хороскоп за 22 декември 2023, петък

Овен

Днес ще Ви носи известно настроение. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Днес всяка работа, свързана с кариерата и професионалната Ви реализация, е полезна и Ви носи добри перспективи. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата Ви.

Телец

Денят е свързан с пробуждането на желания и изграждането на грандиозни планове, както и широко общуване. Възможно е увеличаване на взискателността към любимите хора. Много представители на зодия отново излизат на арената на живота, желаейки да реализират своите идеи и без много много да се церемонят продемонстрират това на околните. Творческият подход към работата, интензивността на чувствата, личната привлекателност и доброжелателността към околните носят съществени плодове. Намерете приложение за своите творчески способности.

Близнаци

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Бизнес идеите Ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Петък е блестящ ден за осъществяването на лични и делови цели. Намерете начин да се отпуснете.

Рак

В личния живот са вероятни промени към по-добро. Вие не само се разбирате добре с любимите хора, но и се досещате за техните истински желания и намерения, можете да изпълните мечтата на човек, който ви е скъп.

Лъв

В петък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Днешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, петък Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Моментът е благоприятен за контакти или работа с хора в чужбина, както и за изяви пред околните, но е препоръчително да се подготвяте добре. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас – работа, емоции и семейството. Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Дева

Ден за успешно преодоляване на трудности. Можете да разрешите някои важни работни въпроси, да намерите влиятелни съюзници. Добър ден за започване на работа по нови търговски проекти; те дори може да са по-печеливши, отколкото си мислите.

Везни

Ще имате възможност да напреднете в професионален план. Не обсъждайте намеренията си, създайте си ясен алгоритъм за работа. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие.

Скорпион

Средата на деня е подходящо време за делови преговори и сделки. Но вечерта е най-подходяща за развлечения, семейни пътувания, промяна на обстановката. Експериментите с изображението ще бъдат успешни, посещението в спа центъра ще даде много положителни емоции.

Стрелец

Петък се оказва по-спокоен ден за представителите на , а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Петък е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Служебната работа ще е толкова много, че няма да имате време за мисли по лични въпроси. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Козирог

Планирайте внимателно всяко свое движение и не бързайте, иначе ще се спънете. По този начин със сигурност ще постигнете всичките си цели. Трябва да станете малко по-гъвкави, когато става въпрос за любовния Ви живот, както и да бъдете по-оптимистични относно промените, които се случват сега.

Водолей

Днес може да се чувствате странно безгрижни и да ви се иска да си помечтаете на воля. Хубавото е, че ще имате възможност да го направите без притеснения. Все пак не споделяйте с всички какво ви е на сърцето, че може и да ви урочасат.

Риби

Дори да се чувствате съвсем сами и изоставени да се справите с всички проблеми, би било добре да погледнете откъм добрата страна на тази ситуация, а именно факта, че сте независими и никой не ви седи до главата.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии