Дневен хороскоп за 21 декември 2023, четвъртък

Овен

Във въздуха има нещо съмнително, сякаш резервите от оптимизъм са се стопили, а сега се сблъсквате с реалността, която е различна от това, което сте си мислели. Важно е да запазите свободата си, но също толкова важно е да уважавате тази на другите.

Телец

Четвъртък не е еднозначен ден за . Днешният ден ще е печеливш. Ако имате възможност, пътувайте със семейството си. Днешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Не се натоварвайте с физическа работа, за да избегнете травмите.

Близнаци

През първата половина на деня известно бързане и домашни грижи могат да доведат до взаимно раздразнение в отношенията с околните, но вечерта настроението се подобрява. Енергичността и оптимизмът Ви помагат да сте неотразими в очите на представителите на противоположния пол. Звездите препоръчват да сте по-скромни в желанията и амбициите си. Не планирайте нищо грандиозно. Предложението за лека печалба трябва да ви накара да бъдете нащрек.

Рак

Има нещо, което мира не Ви дава. Грешка, касаеща Ваше прибързано решение по повод приятелство? В работата знаете какво и как да го направите, но се чувствате безсилни. Душевността Ви е накърнена от прекалени надежди, отправени към заобикалящата ви сфера. Дайте си време за почивка днес, усмихнете се и бъдете благодарни на живота. От позитивната ви настройка зависи едно съблазнително, вълнуващо вечерно приключение!

Лъв

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. За представителите на се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност за друга реализация от материално естество. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Бъдете особено предпазливи на работното място. Подгответе уговорените преди време договори и помислете са бъдещите си планове.

Дева

Четвъртък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от представителите на зодия . Не прекалявайте с изискванията към колегите си, за да не им досадите. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Необвързаните представители може да срещнат нова любов.

Везни

Обърнете внимание на семейството си. За Вас не се препоръчват пътувания, контакти или работа с хора в чужбина, както и рисковани действия, свързани с бизнес или с финансови дейности.

Скорпион

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. В четвъртък се движете повече и планирайте срещи. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела, както и за учене, за пътувания зад граница или за работа с чужденци. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Стрелец

Ентусиазмът не Ви е напуснал, но желанието да Ви забелязват и оценят може да Ви изиграе лоша шега. Очаква Ви напрежение в личните отношения. Все пак, не бързайте с окончателните си заключения, изчакайте още няколко дни и действайте само ако сте сигурни, че няма да съжалявате. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа.

Козирог

Денят ще бъде добър за тези от вас, които съумеят да намерят пътека за примирие и разбирателство между две противоположни страни. Това ще бъде трудна задача за тези, които не знаят какво искат да постигнат в този живот или как да опазят това, което вече са постигнали.

Водолей

Очакванията ви по развитието на конкретен въпрос са по-големи от нечии голи обещания. Дългосрочни проекти от сферата на образованието, професионалната квалификация, физическото ви здраве и добра спортна форма, както и в духовен план ще ви се получат добре. Представителите на ще имат труден ден ако си позволят нечестност във взаимоотношенията с хора от деловите среди.

Риби

Ако през този ден се чувствате задушени, ограничени или отегчени, може да избухнете в гняв или да реагирате, да действате много по-емоционално и неконтролируемо от обикновено. Ако отношенията с близките ви хора са стабилни, преминали вече през най-различни трудни ситуации, то едва ли ще преживеете някаква драма през този ден.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии