Дневен хороскоп за 17 декември 2023, неделя

Овен

Проявете сдържаност и такт. Това особено се отнася за жените. Трябва достойно да изживеете тъмния период от живота си. Увереността в себе си, лекотата и непринудеността в общуването Ви помагат да подобрите отношенията си с началството или хората, от които зависите. Съществува вероятността от непредвидени разходи и загуби.

Телец

Не мислете, че смирението и подчиняването на собствените интереси на любимия човек са признак за Вашата слабост и несъстоятелност. Използвайте всеки шанс за създаването на атмосфера на доверие и взаимопомощ в семейството. Направете си малък семеен празник. Не се стискайте за благодарности и подаръци.

Близнаци

Денят като цяло е благоприятен, но не бива да се занимавате с любовни авантюри и рисковани постъпки. Не се опитвайте и да изяснявате стари отношения.Периодът е добър за занимания със спорт, общуване и сключване на брак. Жените от знака ги очаква ново запознанство. Мъжете от зодията днес трябва да бъдат по-общителни. Звездите благоприятстват колективните занимания.

Рак

Подхождайте към всичко с повишено внимание и чувствителност. Пазете се от мръсни номера. Внимателно избирайте хората, с които се обграждате, защото злото поражда само зло. Не действайте против убежденията си, използвайте собствените си инстинкти като творческа енергия.

Лъв

Не хвърляйте думи на вятъра: всички обещания, дадени в този ден, трябва да бъдат спазени, в противен случай репутацията ви ще пострада. Стари недоброжелатели или хора, които някога са ви обидили, могат да ви напомнят за себе си. Ще трябва да защитаваме интересите си, понякога доста грубо. Благоприятен ден за малки покупки, можете да купите подаръци за близки или неща, които всички членове на семейството ще използват.

Дева

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството. Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Някой ще Ви потърси за консултация във връзка с работа, която сте свършили преди време. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Везни

През този ден ще получите предложение за нова работа или развитие. Имате големи шансове за постигането на високи цели.

Скорпион

През този ден голямо влияние ще ви имат разговорите с човек, който ще ви даде интересна информация за духовни, световни или други събития от важно значение. В неделя ще имате повод за събиране или ще преживеете една полезна за вас среща. Възможно е да имате едно емоционално завръщане към миналото, чрез среща с ваш бивш колега, съученик, приятел, съсед или някой друг.

Стрелец

Днес ще сте склонни да общувате добронамерено, приятелски и сърдечно с хората около вас. Днес може дори да вземете решение или да направите усилия за помирение с хора, с които имате сериозни противоречия, сложни отношения или са ваши неприятели.

Козирог

Може да се наложи да вземете сериозни решения за съвместно постигнатите печалби. Изключително важно е да действате със съзнание за отговорностите си. Не бъдете пленници на песимистични мисли.

Водолей

Сутринта няма да ви е много лесно. Възможно е някои от плановете ви да се провалят или нещата да се объркат. По-късният следобед ще се радвате на приятни житейски бонуси. Въпреки това, не бързайте да вземате решения, обмислете ги внимателно.

Риби

От гледна точка на личните отношения това не е най-благоприятният ден: възможни са разногласия с близки, не винаги ще искате да правите отстъпки, които ще се очакват от вас. До вечерта всичко ще се уреди, но много представители на знака ще се чувстват емоционално уморени, съсипани.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии