Дневен хороскоп за 16 декември 2023, събота

Овен

На семейният небосклон се събират облаци. Не трупайте обиди в себе си. Обсъдете ситуацията с близките, но не влизайте в противоречия с тях. В противен случай нещо дребно и маловажно, може да стане причина за по-сериозен конфликт.

Телец

Пазете се от еуфория и заблуди. Критичното отношение към себе си и покаянието значително облекчават съвестта Ви и съдействат за общото Ви обновление. Уравновесеността и скромността на могат значително да повишат авторитета им и да заздравят отношенията им с любимия човек.

Близнаци

Събота говори за много удобства, а преобладаващата част от са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Грижете се добре за здравето си. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Работата Ви ще е успешна, което няма как да не Ви зарадва в крайна сметка. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Ако не друго, сетете се, че е събота.

Рак

Днес в личния или в професионалния си живот ще бъдете изправени пред дилема. Ще умувате как да постъпите, а трудността на ситуацията ще идва оттам, че ще бъде замесен и друг човек и ще трябва да се съобразите с неговите/нейните желания. Не разрушавайте трайна връзка само защото искате да стане на Вашето – говорете с човека и заедно потърсете разрешение на проблема.

Лъв

Благоприятен ден за пътувания, преди всичко – бизнес. В нова среда усещате прилив на сила и енергия, правете най-благоприятното впечатление на околните. Възможно е да се защитят техните интереси, без да се обижда никого и без да се развалят отношенията с противниците.

Дева

Денят обещава изгодна сделка и/или договарянето на условия, които в по-голямата си част ще са успешни за Вас. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви още по-пълноценен.

Везни

Днес Вашето самолюбие може да Ви накара да се държите малко егоистично, което може да отблъсне от Вас хората. Внимавайте какво казвате, защото думите Ви могат да бъдат изтълкувани погрешно.

Скорпион

Днес няма да сте достатъчно обективни. По-скоро ще бъдете пристрастни в отношението си към някои хора. Избягвайте да обсъждате лица, които не присъстват, някои ситуации и изобщо не участвайте в такъв род събития.

Стрелец

Голяма част от Вас днес  ще бъдат в непрекъснато движение. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Хармонични отношения с любимия човек и семейството Ви. Периодът е подходящ за работа над себе си, пътуване, срещи с приятели и разходки сред природата. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Бъдете внимателни в действията си.

Козирог

През този ден намалете степента на очакванията си. Някои неща просто ще имат нужда от повече време, за да се случат.

Водолей

Хубавата музика може да свърши добра работа. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Утре всичко тръгва по вода.

Риби

Очакванията на много хора са свързани с Вас, за това се погрижете за формата си. Мнозина от са недоволни от нещо, което ги потиска и ги прави доста нервни. Реакциите на едни от Вас са неочаквано остри, а други демонстрират подчертана двойственост и не желаят да се съобразяват с нищо. Балансирайте състоянието си и намерете необходимото равновесие.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии