ЗОВ ЗА ПОМОЩ: Веско и Радост от Варна в борба за живота си

Веселин Солаков и съпругата му Радост Илиева са музиканти и родители на две малки деца. И двамата през няколко месеца бяха диагностицирани с онкологични заболявания и започнаха лечение.

Веселин претърпя сложна мозъчна операция и още две последващи. В момента продължават с поетапни животоспасяващи терапии – и двамата в Турция.

Средствата, изразходени до момента за леченията им (операции, химио и лъчетарапии), са над 130 000 лева и продължават с надежда, че ще успеят да се преборят. Сумата обаче необходима за тази трудна за тях битка е непосилна за семейството им.

Средства може да дарите тук:
ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА БАНКА ДСК
BG33STSA93000030369323
BIC: STSABGSF
Получател: РАДОСТ ИЛИЕВА ИЛИЕВА
Основание: Дарение

❤ ЗОВ ЗА ПОМОЩ ❤ МОЛЯ СПОДЕЛЕТЕ ❤ ДА ПОМОГНЕМ НА ВЕСКО И РАДОСТ В БОРБАТА ЗА ЖИВОТА ИМ!! ❤Нашия колега и приятел Веселин Солаков и съпругата му Радост Илиева са музиканти и родители на две малки деца.И двамата през няколко месеца бяха диагностицирани с онкологични заболявания и започнаха лечение. Веско претърпя сложна мозъчна операция и още две последващи. В момента продължават с поетапни животоспасяващи терапии и двамата в Турция. Средствата изразходени до момента за леченията им / операции, химио и лъчетарапии / са над 130 000 лева и продължават с надежда, че ще успеят да се преборят. Сумата обаче необходима за тази трудна за тях битка е непосилна за семейството им и се обръщаме към Вас с молба за помощ!ПРЕДСТОИ ИМ БОРБА, НО ЗНАЕМ И ВЯРВАМЕ, ЧЕ С ВАШАТА И БОЖИЯ ПОМОЩ ТЕ И ТЕХНИТЕ ДЕЦА ЩЕ ИМАТ ЕДНО СВЕТЛО БЪДЕЩЕ!❗❗❗ МОЛИМ ЗА МАКСИМАЛНО СПОДЕЛЯНЕ НА ПОСТА ❗❗❗ АКО НЕ МОЖЕТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ ФИНАНСОВО, МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ СЪС СПОДЕЛЯНЕ! ❤ ВАШЕТО СПОДЕЛЯНЕ МОЖЕ ДА СПАСИ БЪДЕЩЕТО И ЖИВОТА НА ЕДНО СЕМЕЙСТВО! ПРИЯТЕЛИ ПОМАГАЙТЕ, ДАРЯВАЙТЕ, СПОДЕЛЯЙТЕ! ❤ Средства може да дарите тук:ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА БАНКА ДСКBG33STSA93000030369323 BIC: STSABGSFПолучател: РАДОСТ ИЛИЕВА ИЛИЕВА Основание: Дарение

Posted by The Brick Port on Thursday, November 23, 2023

 


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии