Мъжки боти – как да изберем стилен и топъл модел за зимата?

Многообразието от мъжки боти на пазара позволява да разполагаме с гардероб, в който да съчетаваме различни стилове на обличане. Именно поради това днес ще разгледаме няколко класически модела. Подбрани с вещина, с тях винаги ще изглеждате модерно.

Да изберем мъжки боти по наш вкус

Всеки сезон ни носи нови колекции от мъжки боти. Те впечатляват с дизайн, гама от цветове, мотиви и много други характеристики. За да се чувствате обаче добре в кожата си, важно е да носите обувки, които отговарят на вашия вкус. Точно затова перфектният чифт мъжки боти е съобразен с начина ви на живот, спецификите на вашите стъпалата и усещането ви за комфорт. Не по-малко важни са още климатът в географската ширина, в която живеете, и физическата ви активност.

Имайки предвид това и за да изглеждате винаги стилни, всяка година е добре да разгледате с внимание няколко вида мъжки боти. Класически модел сред тях са войнишките. Те може да се носят от есента до пролетта. Обикновено са високи, с връзки и в тъмни цветове. Днес може да ги откриете в доста повече разновидности, включително в ярки цветове. Мъжките боти тип броги са модел, който ще се хареса на мъжете с елегантен стил на обличане. Те се отличиват с това, че може да бъдат ниски и високи. Имат връзки и перфорация. На нестихващ интерес в наши дни се радват и т.нар. работни боти. Те много наподобяват войнишките като височина и начин на връзване. Различават се обаче по външния шев по предната част на обувката, който познаваме добре от мокасините. В онлайн и физическите магазини CCC ще откриете и богат асортимент от трекинг мъжки боти. В зависимост от сложността на терена и опитността на спортуващия се предлагат различни модели. Сред тях ще откриете и такива, които можете да носите в града, тъй като са стилни и позволяват да се носят с дънки и памучни панталони. Мъжките боти за трекинг ще разпознаете на мига по дебелата подметка с анатомична форма, добре защитената предна част и меката яка около глезена.

Безпогрешен избор за студените месеци също така са ботите челси. Те не са с връзки или цип. Вместо това имат еластична горна част, с която обуването им е лесно и удобно. Мъжките боти челси са неизменна част от елегантния мъжки гардероб. Те може да бъдат с плоска подметка, на платформа или с ток.

Как да носим стилно своите нови мъжки боти?

Огромното разнообразие от мъжки боти на пазара не бива да ви кара да се чувствате неуверени, когато ги съчетавате с останалите елементи от облеклото. Спрямо всеки модел съществуват вече изпитани във времето комбинации. Например класическите мъжки боти от естествена кожа са подходящи за делови срещи. Съчетайте ги с дълго палто в строг стил, костюм и панталони. Тези мъжки боти рядко се носят с дънки. Моделите в ежедневен стил са подходящи за всякакви неофициални поводи. Може да ги носите с обичайното спортно яке, но също така и с класическо палто.

Работните боти са подходящи за студени дни, в които ви очакват много задачи. Затова заложете именно на тях и ги обуйте с дънки, пуловер и дебело яке. По сходен начин стои въпросът и при трекинг ботите. Те все повече се срещат в градска среда. Предпочитани са от активно спортуващите, които не искат да се разделят с комфорта, който осигуряват тези обувки. Трекинг мъжките боти отиват на облекла в спортен стил. Може да ги носите с любимите ви дънки, риза и зимна връхна дреха.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии