Връчиха сертификати за преминат курс по Лични финанси на студенти с отличен успех във ВСУ

На 21 ноември 2023 г. в зала 1 на Учебно-спортния комплекс на ВСУ “Черноризец Храбър” се проведе тържествено връчване на сертификати на студенти от втори курс, редовно обучение от всички специалности, които са завършили с отличен успех курс “Лични финанси” през летния семестър на учебната 2022/2023 година.

Курсът е част от програма “Лични финанси за студенти”, в която “Джуниър Ачийвмънт България” и ВСУ “Черноризец Храбър” си партнират от 2018 година.

Събитието се проведе с участието на проф. д-р Даниела Бобева, преподавател във Варненския свободен университет по “Лични финанси”, г-жа Ирина Илиева, и.д. Изпълнителен директор на Фондация “Джуниър Ачийвмънт България”.

Приветствие към студентите направи Зам.-ректорът по академични дейности на ВСУ “Черноризец Храбър” проф. д.ик.н. Димитър Канев.

Г-жа Ирина Илиева представи пред студентите възможности за развитие чрез Фондация “Джуниър Ачийвмънт България” в менторски програми на ученици, както и в 6 свободни места за стажанти.

За желаещите да развиват собствен бизнес, които имат интересни идеи в областите Кръгова икономика; Умни градове; Креативни и творчески дейности; Иновации в здравеопазването, Фондацията може да съдейства за финансиране. Мотото на Фондацията е “От предприемчиви хора към щастлива нация!”.

Студентите изразиха своята благодарност за предизвикателствата и чудесните възможности за развитие.

На 21 ноември 2023 г. в зала 1 на Учебно-спортния комплекс на ВСУ "Черноризец Храбър" се проведе тържествено връчване на…

Posted by Варненски свободен университет "Черноризец Храбър" on Tuesday, November 21, 2023


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии