Предстои последния от поредицата семинари, част от обучителен проект, организиран от РБ “Пенчо Славейков” и финансиран от НФ “Култура”

През 2023 г. Регионална библиотека „Пенчо Славейков” – Варна организира цикъл професионални обучения „Анализ на потребителското търсене – нов подход към библиотеката чрез дигитален маркетинг, създаване на онлайн съдържание и управление на събития“ по програма Творческо развитие ‘22, финансирана от Национален фонд „Култура”. Поредицата от три семинара е иновативна хибридна професионална програма с фокус върху интердисциплинарни културни анализи и тенденции. По време на обучението библиотекари от 12 библиотеки от страната ще развият уменията си при анализиране на потребителските нагласи в дигиталната ера и разработването на иновативни читателски услуги и стратегии в онлайн среда.

На 19 и 20 октомври предстои третата и финална част от цикъла обучения: „Дигитален маркетинг“. Модулът се фокусира върху изготвянето на стратегия за дигитален маркетинг и работа с дигитални инструменти и онлайн платформи за комуникация и реклама. В него отново ще се включат библиотекари от цялата страна, които ще надградят уменията си от предишните два семинара. Лектор е Иван Пантелеев, специалист с над 10-годишен опит в управлението на дигитални, уеб и маркетинг проекти.

Повече информация за проекта и програмата на третия семинар ще намерите на http://www.libvar.bg/index.php/nfcworkshops/


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии