Откриват учебната година в Колежа по туризъм към ИУ – Варна

Академичното ръководство има удоволствието да Ви покани на тържественото откриване на новата учебна 2023/2024 година в Колеж по туризъм към Икономически университет – Варна на 2 октомври 2023 г. от 10.00 ч. в зала АУЛА.

Колежът по туризъм към Икономически университет – Варна отбелязва 60 години от създаването си с множество събития през 2023 г. В програмата бяха включени поредица от инициативи, срещи, научни форуми и др. с участието на студенти, преподаватели, алумни, партньори от бизнеса. Началото бе поставено през м. февруари със среща-дискусия на тема „Ключът към успеха“ – част от инициативата „60 срещи с 60 успешни възпитаници на Колеж по туризъм – Варна“.

Съвременният Колеж по туризъм – Варна е не само първото висше училище по туризъм в България, но и водещ обучителен център, продължаващ традициите на конкурентоспособно, иновативно и практически ориентирано обучение в творческа колежанска атмосфера и неподправен дух. За своята 60-годишна история Колежът по туризъм – Варна има изключителен принос в личностното и професионалното развитие на над 14 000 специалисти за туристическата индустрия, изпълнителски и ръководни кадри, в редовна и задочна форма на обучение, в специалностите, предлагани във висшето училище.


viber

Total
0
Споделяния

Ремаркета под наем във Варна
Подобни статии